Modna blogerka GabiFresh je pravkar izdala novo kolekcijo kopalk, ki spreminjajo življenjeLani je modna blogerka GabiFresh izdala popolnoma spremenjeno linijo kopalk za dekleta plus-size in v odgovor na vsako molitev, ki smo jo kdajkoli imeli, je objavila še eno. Z izjemnimi odtisi, električnimi barvami in ostrimi detajli iz mreže so bili ti bikiniji narejeni tako, da so jih * videli *.

Nova kolekcija, GabiFresh x Swim Sexy, je v sodelovanju z Swim Sexy and kopalkeforall . Te kopalke so prav tako drzne kot zadnja vrstica, ki se ponašajo s figurami, kot so visoki bikiniji, spogledljivi enodelci in ne preveč pokrita prevleka.Oder, kostumografija, ravnotežje, modno oblikovanje, Kopalke za vse

GabiFresh, ki si je izmislila izraz 'fatkini', je popolnoma lastnica svojega čudovitega telesa, kar dokazuje, da so ukrivljene deklice v bikinijih videti popolnoma neverjetno (če tega še niste vedele).Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Čudovita linija je na voljo za velikosti od 12 do 24, od 50 do 68 dolarjev za komplet. Naročite lahko prek spleta na kopalkeforall .Sledite @Seventeen na Instagramu za več posodobitev v slogu morilcev!Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in prebivalec Harryja Potterja.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.