Vse, kar je treba vedeti o reperju Cordaeju, čudovitemu fantu Naomi OsakeNaomi Osaka je na vrhu svoje igre. Pravkar je februarja zmagala na OP Avstralije in si tako zagotovila četrti naslov za grand slam. In kdo jo je ob vsem skupaj navijal? Njen fant, reper Cordae. Naomi in Cordae sta resna par zadetkov, Cordae pa je sam po sebi impresiven. Torej, če ste takšni kot jaz in obsedite Naomi RN, boste verjetno želeli izvedeti več tudi o njeni super podporni bae. Tukaj je vse, kar morate vedeti o Cordae.

1. Podpira.

Naomi je pred odprtim prvenstvom Francije 2021 to napovedala med turnirjem ne bi sodelovala v nobenem tisku. 'Pogosto sem začutila, da ljudje nimajo nobenega vpliva na duševno zdravje športnikov in to zelo resnično velja, kadar koli vidim tiskovno konferenco ali sodelujem v njej,' je zapisala v objavi na Instagramu. 'Upam, da bo znaten znesek, ki ga dobim za to, namenjen dobrodelni organizaciji za duševno zdravje.'Cordae je to odločitev seveda izjemno podprl. Naomino sporočilo je objavil v svojih Instagram Stories in napisal 'THE ONE!' nad njim.ki je naomi osakas fant cordae Instagram

Nekaj ​​dni kasneje, po globi 15.000 dolarjev, ker je zamudila svoj prvi nastop v tisku, Naomi je napovedala, da se bo umaknila s turnirja.'Najboljša stvar za turnir, ostale igralce in moje počutje je, da se umaknem, da se lahko vsi osredotočimo na tenis, ki se dogaja v Parizu,' je dejala v izjavi, objavljeni na Instagramu. 'Nikoli nisem hotel biti moteč in sprejeti, da moj čas ni bil idealen in bi bilo moje sporočilo lahko jasnejše. Še pomembneje pa je, da duševnega zdravja nikoli ne bi banaliziral ali izraza rahlo uporabil. 'Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.
Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Naomi Osaka (@naomiosaka)

Cordae je bila tam, kot vedno, pripravljena, da jo podpre. 'Nikomur se ni treba opravičevati!' je objavo komentiral.

naomi osaka Instagram

2. Spustil je vse, da bi ji pomagal.

Naomi je v 'zahvalnem prispevku' za Cordae razkrila, da ga podpira tako kot partner. Po navedbah Naomi je med lanskim karanteno med US Openom FaceTimed Cordae povedala, da se počuti 'žalostno in osamljeno''Kasneje sem ugotovila, da je kmalu po tem klicu skočil na letalo in se nato nekaj dni v karanteni odpravil v hotel, da bi me videl in podprl,' je zapisala. O

Naomi je vključila tudi video posnetek Cordaejeve reakcije, ko je zmagala na turnirju, in njegov ponos na njegov GF je tako očiten. Če me rabiš, bom to video vedno znova gledal.

3. Prihaja iz Marylanda.

Cordae se je rodila kot Cordae Dunston in odraščala v Suitlandu v zvezni državi Maryland. Dejansko je delal v petkih TGI v Baltimoru, čeprav je je dejal v intervjuju da mu to ni všeč in je vedel, da 'naj bi naredil nekaj večjega.'

4. Je reper, nominiran za grammyja.

Cordae je že daleč od petkov TGI. Leta 2019 je bil nominiran za dva grammyja, enega za najboljši rap album za svoj prvi album Izgubljeni fant in eno za najboljšo rap skladbo za 'Bad Idea.'

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Po navedbah TMZ Šport , Naomi in Cordae sta se zbrala okoli aprila 2019, čeprav sta se javno pojavila šele decembra 2019, ko sta se vrnila v igro Clippers, tokrat v paru.

znane osebnosti v igri los angeles clippers Allen BerezovskyGetty Images

7. Zdaj pa jo tako podpira.

Z gotovostjo lahko rečemo, da se Cordae v današnjem času verjetno šteje za ljubitelja tenisa ali vsaj za Naomi. Reper super podpira njegov GF in nenehno objavlja o njej. Ko je zmagala na OP ZDA 2020, je bil prav na njeni strani.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

🏆🥇🏆🥇 pic.twitter.com/N13XC34D8K

- Cordis '(@cordae) 13. septembra 2020

Videl je tudi, kako po njeni zmagi utripa Naomine tri zmage na Grand Slam-u.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

mislim @cordae šteje, koliko glavnih je Osaka osvojila. #USOpen pic.twitter.com/o8mrUlljRD

- GIF-ji za tenis 🎾🎥 (@tennis_gifs) 12. septembra 2020

8. Svojo ljubezen radi pokažejo na Insta.

Danes Noami in Cordae vedno objavljata drug o drugem na družbenih omrežjih in sta resnično presrčna.

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.
Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Cordae '(@cordae)

Za 23. rojstni dan Cordae avgusta je Naomi napisala najslajše sporočilo. 'Vedno se počutim tako srečno, da sem v tvojem življenju in se nenehno učim od tebe.' je rekla. 'Tako sem hvaležen, da se lahko s tabo pogovorim o čemer koli in vprašam za nasvet (ker veste, da potrebujem vso pomoč, ki jo lahko dobim, ha) Všeč mi je, da ležeš in počakaš, da grem spat, preden greš snemati. Itd., Ker se seznam nadaljuje večno ... Upam, da imaš najboljši rojstni dan, žalostna sem, da ne morem biti zraven, ampak se ti nadoknadim 😖 srečno 23., ljubim te @cordae ️. '

9. Je aktivist.

Naomi je bila znana po tem, da je svojo platformo podpirala gibanje Black Lives Matter in tudi njegov fant ni nič drugačen. Julija je Cordae po umoru Breonne Taylor odpotoval v Louisville v Kentuckyju, da bi se pridružil protestnikom na demonstracijah pred domom državnega tožilca v Kentuckyju. Medtem ko je bil tam, je bil po navedbah Louisville Courier-Journal , skupaj z 86 drugimi ljudmi.

Sledite Carolyn naprej Instagram .

Izredni urednik Carolyn Twersky je pridružena urednica pri reviji Seventeen, ki pokriva znane osebnosti, zabavo, politiko, trende in zdravje.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.