Vsi so obsedeni s to novo odejo, ker vas spremeni v malo sirenoKdo si v nekem trenutku ni želellahko so sirena, tako kot Ariel Mala morska deklica? Nihče. Popolnoma nihče. Bili ste tako prepričani, da ste razvojno ogrožena sirena, ki še ni začela poganjati svoje zgodbe, ko ste bili otrok, plavali ste kot tisti, ki ste mislili, da bo postopek pospešil. (Samo priznaj ...)

No, zato je Twitter popolnoma obseden z novo odejo, ki lahko takoj izpolni vaše vseživljenjske sanje, da postanete sirena. Imenuje se odeja s sirenami in v bistvu je Snuggie v obliki repa morske deklice, ki naj bi vas povezal z vašim notranjim hibridom človek / riba.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Za rojstni dan mi kupi odejo s sirenami. pic.twitter.com/VoGosnhbcI- Erin (@ _3rinmarie) 15. maj 2016
Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Hočem odejo iz sirene. # 3misli- AJ GG (@ajggen) 16. maj 2016

Če šele slišite, da obstajajo odeje s sirenskim repom, niste sami. In na srečo vam ni treba, da se pritožite k svoji pravljični botri na Twitterju. Pravzaprav so na voljo na spletnih mestih, kot je SeaTailShop.com in po vsem Etsyju v vseh vrstah tkanin, na katere bi lahko kdaj upali.Ni za kaj.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.