Vsi se jezijo nad tem, kaj je v resnici počela Selena Gomez med solznim nastopom VMA-jev Justina BieberjaMedtem ko je bil Justin Bieber zaseden leteti na odru in postati čustven med njegovim nastopom MTV Video Music Awards leta 2015 so se vsi spraševali, kje je bila bivša Selena Gomez, saj je bila tudi ona na razstavi, a se je zdelo, da med Biebsovim nastopom ni nikjer na vidiku. Ali pa je bila ?!

Se ji je kamera kdaj posmehnila? Ni se zdelo tako, toda Twitter je hitro razstrelil njene fotografije, ki naj bi na njenem telefonu ignorirale Justinovo predstavo.Toda drugi ljudje trdijo, da so fotografije povsem ponarejene in Selena med Justinovim nastopom niti ni bila v množici.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

SELENA JE BILA V ZAKLADU, KO JE JUSTIN TAKO USTREZAL, DA SE NEMOČE SEMOČITI S SOLOŽENJEM NJEGA ZA LAŽNE OBDELAVE NJEGA IZRAŽANJA- ㅤ ㅤ ㅤ (@EpicSel) 31. avgusta 2015

Ne glede na to, ali jih popolnoma pošljete ali mislite, da je Selena že šla naprej, morate priznati, da se drama s tema dvema nikoli ne konča!Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.