Erika Costell se je pripravljena združiti z Alisso Violet: 'Internet je stanje poslabšal kot je zdaj'Alissa Violet in Erika Costell imata precej zapleteno zgodovino.

Erika je bila asistentka Jakea Paula, ko je Alissa preživljala njeno zapleteno dramsko razmerje z Jakeom in ekipo 10. Alissa celo trdi, da je bila Erika tista, ki je rezervirala lete številnih deklet, s katerimi naj bi Jake letel v LA, medtem ko je Alissa jokala njene oči ven.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Haha v resnici je bila.- Alissa Violet (@AlissaViolet) 10. avgust 2017

Alissa je Eriki prav tako očitala, da je ponarejena, da bi si pridobila več slave. Ko sta ona in FaZe Banks ovrgla Očitki ekipe 10, da je Banks napadel pomočnika ekipe 10 v nočnem klubu , Alissa je trdila, da Erika na skrivaj ne prenese Jakea. 'Ves čas bi prihajala v mojo sobo in mi zapirala vrata in bila kot,' Z Jakeom zdaj ne morem opraviti, stari. On je najbolj seksističen, rasističen, homofob, ' Je trdila Alissa. 'Morala bi zapustiti pisarno.'Ni čudno, zakaj Alissa ni največja oboževalka Erike glede na njeno različico dogodkov, a na podlagi nedavnega Erikovega vloga, kjer je odgovarjala na vprašanja oboževalcev, občutek ni vzajemen. Pravzaprav je pripravljena na ponovno povezavo.'Zdi se mi, da je internet položaj med Alisso in jaz precej poslabšal, kot je v resnici, je dejala na vprašanje, ali se bo kdaj spet združila z Alisso. V tem trenutku svojega življenja sem precej ravnodušen do vsega, kar se je dogajalo, in iskreno, če bi se Alissa ponovno združila, mislim, da bi tudi jaz padel.

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Po pravici povedano, bi bilo morda preveč enostavno, da bi se Erika počutila 'brezbrižno' do Alissinih izkušenj v ekipi 10, ko ona ni bila tista, ki je šla skozi njih. Glede na to, da so Alisine težave z Jakeom naletele na gluha ušesa, ko je bilo to najpomembnejše, bo Erikova 'oljčna veja' zdaj verjetno malo tolažila. A žoga je vsekakor na dvorišču Alisse.

Noelle Devoe je spletna urednica za zabavo na spletnem mestu Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.