Disneyev 'Aladdin' dobiva popravek v živo, ki bi vas lahko naredil živčnegaPrilagoditev v živo Aladin je uradno v pripravi, vendar pa nastajajoče podrobnosti o filmu začnejo nekatere filme Disney Classic nekoliko vznemirjati.

Za razliko od Disneyjeve priredbe leta 2015 Pepelka , Novi Aladin film se ne bo držal strogo zgodbe, ki jo poznate in imate radi.Po navedbah Hollywoodski poročevalec , Aladin bo 'ambiciozen in netradicionalni pogled' na animirani film z nelinearno obliko. Filmski ustvarjalec Guy Richie, znan po uporabi nelinearne pripovedi, naj bi se pogovarjal z režijo. Vse skupaj je dovolj, da oboževalce izvirnika nekoliko zaskrbimo.Še nobene besede o tem, kaj bi se lahko zgodilo Geniji , Aladinov predtekst v živo se govori, da je v razvoju lansko leto. Mogoče bo studio zavil elemente ploskve Genie s v živo Aladin , torej nelinearni načrt igre? Mogoče bo vse skupaj omagovalna odisejaja čarobnih preprog?Vsekakor pa je Disney že prej uspešno tvegal s prilagoditvami v živo. Maleficent združil zgodbo o izvoru Trnuljčica zlobnež s pravljico o princesi, ki ste jo že poznali. In ta film je bil neverjetno . Pomirjujoče tudi: novo Aladin domnevno bo ohranil veliko glasbenih elementov iz izvirnika. Fuj.Tako strašljive, kot se zdijo spremembe za vsakogar, ki je ljubil izvirnik Aladin , Disney oboževalcev še ni pustil na cedilu. To je povsem nov svet in nad njim smo nekako navdušeni.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.