Ste opazili skrite podrobnosti o obleki Met Gala Selene Gomez, ki ustreza njeni tetovaži?



Selena Gomez je bila videti Met smešno osupljivo v Met Gala v bledo roza drsni obleki in svojem novem elegantnem bobu. Toda ali ste na njeni torbici ujeli čudovite skrite detajle?





Rdeča preproga, Preproga, Obleka, Tla, Premiera, Dogodek, Moda, Obleka, Rame, Obleka brez naramnic, Getty

Morda ste opazili, da je imela od trenerja majhno torbico, ki se je ujemala z njeno obleko. V zakulisnem podrobnem posnetku, ki ga je trener razkril na Instagramu, so oboževalci na dnu torbice opazili besede 'Najprej se ljubi'.



Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Super je, da ima Selena v resnici arabski prevod te fraze tetoviran na desni strani hrbta. Črnilo je bilo vidno v njeni obleki Met Gala.







Moda, modni model, visoka moda, rdeča preproga, obleka, obleka, oblačila, preproga, rame, tla, Getty Oblačila, plašč, obleka, dogodek, hlače, obleka, majica, vrhnja oblačila, svečana oblačila, tla, Getty

Trener je dejal, da je napis na torbi posebej navdihnil Selenin tatoo. Decembra je Selena postala novi obraz trenerja, kot poroča Page Six Dogovor za 10 milijonov dolarjev .



Hannah Orenstein je pomočnica urednice funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !



To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.