Ponižujoč način, kako ta srednja šola domnevno preverja dekleta zaradi kršitev oblačil, vas bo razjezilV zadnjem času je veliko šol ogroženih zaradi seksističnih, kode oblačenja, ki sramotijo ​​telo ki nepošteno ciljajo na dekleta. Toda vaše ogorčenje bo s tem najnovejšim škandalom kmalu doseglo rekord.

Po navedbah WBKO , Amanda Durbin, učenka srednje šole okrožja Edmonson, je med obleko, za katero bi večina menila, da je skromna, zašla v težave zaradi kršitve oblačil. Obleka je skoraj segala do kolen, kot prikazuje spodnja fotografija, za pokrivanje nog pa je nosila celo črne nogavice in škornje.Motorno vozilo, avtomobilska zunanjost, pokrov motorja, maska, žaromet, avtomobilska razsvetljava, blatnik, obleka, odbijač, avtomobilska meglenka, WBKO

Mislite, da je to slabo? Postane veliko slabše. Amanda je za WBKO povedala, da naj bi bila, da bi preizkusila, ali je njena obleka ustrezna dolžina kodeksa oblačenja njene srednje šole, prisiljena kleči, medtem ko so skrbniki merili dolžino med robom obleke in tlemi.Zdi se, da številna pravila oblačenja mlada dekleta ponižujejo tako, da jih spreminjajo v spolne predmete in njihova telesa obravnavajo kot nekaj sramotnega, toda prisiljevanje učenke, da postane na kolenih, da bi si izmerila krilo, je izjemno ponižujoče in se nikoli ne sme zgoditi v šoli ali kdaj koli prej .Oglejte si Amandin celoten intervju tukaj:Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Sledite @Seventeen na Instagramu za bolj resnične zgodbe o dekletih.

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in prebivalec Harryja Potterja.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.