Crush of the Week: Najstnice Wolf Twin Hotties Charlie in Max Carver!Charlie in Max Carver Steve Granitz / WireImage Najstniški volk je ena naših najljubših akcijskih oddaj na televiziji, vendar moramo včasih priznati, da se je težko osredotočiti na vse glavne sladkarije! Mislimo, da celotna igralska zasedba deluje samo takrat, ko ne snemajo - in ne, mi se totažniki ne pritožujemo! Začetnika 3. sezone Charlie in Max Carver nista nobena izjema pri pravilu vadbe - izgledata kot da živita v telovadnici!

Mega-vroča dvojčka sta v oddaji, polni ljubic, v dobri družbi, a kljub temu nama ni uspela ukrasti srca brez časa. Poleg tega je dvojni dober videz vedno dobra stvar, kajne? Njihova lika, Ethan in Aiden, imata to noro in kul skrivnost - skupaj jo ustvarjajo eno resno močan volkodlak in posebni učinki, ko se spremenijo v svoje volčje ja, so zunaj tega sveta. Ethan in Aiden sta začela na zli strani, a počasi spoznala, da igrata za napačno ekipo. Medtem ko nam je lanska sezona pustila nekaj glavnih vprašanj o tem, kaj čaka usoda Charlieja in Maxa v oddaji, upamo, da sta se uradno preusmerila na dobro stran, zato smo nadvse veseli, da bodo nove epizode filma Najstniški volk vrnil ta teden.

Čeprav ju zdaj morda ne prepoznate, sta ta dva brata dejansko odraščala na televiziji. Tako je, Charlie in Max sta bila redna igralca Obupane gospodinje pet let, od ljubkih otrok na ulici Wisteria Lane do resnično lepega videza TW volkodlake, ki jih danes tepemo.Kaj menite o naših izborih Crush of the Week, Charlie in Max Carver? Koga drobite ta teden? Sporočite nam v komentarjih spodaj!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.