Sporni razlog, da je bila fotografija ameriške zastave te deklice prepovedana iz njenega letopisaDomoljubna fotografija srednješolke iz Massachusettsa, ki je bila zavrnjena iz letopisa njene šole, sproža veliko polemiko.

Da bi Morgan Truax nagradil za njeno trdo delo na šolanju, jo je njen šef Liam Murphy fotografiral na komercialno natisnjeni fotografiji in kupil celostranski oglas v letopisu srednje šole Foxborough. Edina težava? Šolski uradniki so fotografijo ocenili kot nespoštljivo in je niso hoteli objaviti.Ta vsebina je uvožena iz Facebooka. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

'Fotografija je pokazala zastavo ZDA, ki visi na steni, spodnji del leži na tleh, študent pa stoji na zastavi,' izjava, izdana WFXT . 'Stališča na ameriški zastavi se nam ne zdijo spoštljiva ali ustrezna.'Morgan in njena mama Lisa sta se ponudila, da obrežeta sliko, tako da se njene noge ne kažejo. Šola je ta predlog preučila, vendar se je po posvetovanju s predstavnikom lokalne veteranske agencije odločila, da bo obrezana različica slike še vedno lahko šteli za žaljive .'Mi smo Američani! Živimo v Ameriki! OMG, v kaj prihaja ta država? ' Lisa je pisala naprej Facebook .'To je bila zgolj ena izmed tisočih fotografskih kulis za upodobitev ameriške zastave,' je povedal Liam, Morganov šef, WGNTV . 'To ni prava zastava, ni nekaj, kar bi obesili na steber zastave, ampak dobesedno je nekaj, kar je rdeče, belo in modro, kar se nam zdi domoljubno.'

Lizina objava na Facebooku je začela postajati virusna in je v petih dneh zbrala več kot 11.000 delnic. Od takrat je objavo posodobila tako, da vključuje posodobitev:

'Vse vpletene strani sodelujejo z drugim fotografom, da bi pripravile vzajemno sprejemljivo domoljubno fotografijo,' je zapisala.Povsem jasno je, da Morgan s fotografijo ni želela nikogar užaliti, zato smo veseli, da ji šola daje drugo priložnost, da jo uvrstimo v letopis.

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.