Popoln časovni načrt odnosa Jughead Jones in Betty Cooper v 'Riverdale' sezoni 1Od trenutka Riverdale začeli predvajati lani, vedeli ste, da je v Jugheadu in Betty nekaj posebnega. Kemija Colea Sprouseja in Lili Reinhart je bila LIT od samega začetka ( zaradi česar se verjetno govori, da hodijo v resničnem življenju ). Njihova zgodba - z zvezdniki prekrižani ljubimci z nasprotnih strani mesta, zaprti v državljanski vojni - je prav neverjetna, da se ne bi zaljubili.

Če želite podoživeti vsak trenutek Bughead, nadaljujte z branjem ...1. poglavje: Rečni rob

V prvi epizodi Riverdale , Betty ima oči samo za enega tipa: Archie Andrews. In kdo bi ji lahko očital? Archie je VROČ, igra kitaro in so sosedje! Ali ji lahko zamerite, ker je mislila, da naj bi bili?Pogovor, zabava, interakcija, posnetek zaslona, ​​športno prizorišče, soba, igre, CW

Na žalost je Betty položila svoje srce pred Archieja in izrazila željo, da bi postala naslednji par Riverdale High power na šolskem plesu, in jo zavrnil. Da bi stvari še poslabšale, se na koncu poigrava z njeno novo prijateljico Veroniko na Cheryl's after partyu. OJ.Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Noelle Devoe je urednica zabav na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.