Popolna analiza pošiljatelja, pri katerem bo Rory končal, na podlagi napovednika 'Gilmore Girls'Uradni napovednik za Gilmore Girls: leto v življenju ponovni zagon je pravkar zadel YouTube in se osredotočil predvsem na draženje najpomembnejšega v seriji: družina Gilmore in njuni medsebojni odnosi. Dobimo veliko domiselnih konvojev za mamo in hčerko Rory in Lorelai ter vpogled v trenutni boj deklet: Roryjeva zastala kariera, Lorelajini dvomi v zvezi z Lukom in Emilyin boj s smrtjo moža Richarda. * jec *

Ampak očitno je moj notranji pošiljatelj naredil tisto, kar mu najbolje uspe: nataknil si je očala in čezmerno analiziral devet sekund posnetkov, ki smo jih dobili od treh Roryjevih bivših, da bi napovedal, kdo bo dosegel status končne igre.Dekan: 1 sekunda zaslona

Roryjeva prva ljubezen se v napovedniku pojavi pri oznaki 1:56, natančno tako, kot smo vsi pričakovali - na Doose's Marketu. Čeprav ga vidimo samo v eni vroči sekundi, waaay zdi se, da bi lahko osvetlil naravo svoje vloge.Deana je mogoče videti na vhodu Doose's Market in čez nogo čez nogo čezmerno (s snužbo? Zamišljeno? Presenečen?) Gledati.Blazer, Ulična moda, Oznake, Plašč, Oglaševanje, Pasica, Plakat, YouTube / Netflix

Napoved končne igre: Verjetno ne.Ugibal bom, da je oseba, ki jo Dean gleda, Rory, ki temelji zgolj na dejstvu, da je Jared Padalecki dražil, da mu je njegova ena scena pri ponovnem zagonu 'zaprla' in da Dean ne potrebuje zapiranja z nikomer, razen z Roryjem.

Za pošiljatelje Roryja / Deana bi bilo super, če bi njegov prizor prišel v zadnjih trenutkih zadnje epizode ponovnega zagona in bi jih njihovo kratko srečanje prepričalo, da še zadnjič poskusita svojo zvezo. Ampak veliko bolj verjetno je, da se bosta nekdanji ljubezenski ptici križali drug drugemu in skupaj razmišljali o svojih dobrih časih, a na koncu sklenili, da je njuno romanco bolje pustiti v preteklosti.

Ločila se bosta kot prijatelja in Dean bo zaradi njihove razprave nekako ugotovil, da se je popolnoma zmotil, če je primerjal svojo skalnato zvezo z Roryjem z Lukom in Lorelai. Luke in Lorelai naj bi bila, OK, Dean?Logan: 1 sekunda zaslona

Ugledamo Loganov znani drzni nasmeh ob časovni znamki 2:03, medtem ko se hladno nasloni na usnjen kavč in izgleda očarljivo AF. To je to.

Ovratnik, Majica s kratkimi rokavi, Sedenje, Notranja oprema, Udobje, Obdelava oken, Obloga oken, Zavesa, Žep, Računalnik, YouTube / Netflix

Napoved končne igre: To lahko zgodilo.

Predvidevam, da je Rory oseba, ki se ji Logan nasmehne v svojem delu ponovnega zagona. Mogoče Rory se v prvi epizodi ustavi pri Loganu v Londonu medtem ko je živela svoj potepuški življenjski slog. Kratek sestanek sproži ogenj v playboyevem hladnem srcu. Ne pozabite, da sta bila zakonca zaljubljena, ko se je Logan odločil končati, ker se Rory ni bil pripravljen poročiti z njim. Torej, ko spet zagleda Roryin otroški blues, ugotovi, da se je zmotil, ko ji je že takrat dal ultimat, ki ga spodbudi, da Roryju sledi v Stars Hollow, kjer bodo njuni zvezi poskusili še enkrat.

Njegovo edino tekmovanje:

Jess: 7 sekund časa zaslona

Čeprav je bila Jess kronološko Roryjeva druga skoraj -ljubec, prihranil sem ga za konec, ker je bil njegov nastop v napovedniku najdaljši in najbolj mesnat. Za razliko od utrinkov brez črt, ki sva jih dobila Dean in Logan, Jess dejansko GOVORI. In kar reče, vam bo stisnilo srce pošiljatelja.

Ob meji 1:28 Rory in dolgodlaka Jess sedita v neki pisarni z resnično zastarelo tehnologijo (denimo namiznimi računalniki z monitorji, debelimi več kot centimeter), ki med pijačo srkata pijačo. o Roryjevem ne ravno sanjskem življenju.

Oblečna srajca, Srajca, Sedenje, Pohištvo, Zapestje, Ura, Brada, Dlake na obrazu, Posel, Zaposlitev, YouTube / Netflix

Dialog:

Rory: Danes se počutim zelo izgubljeno. Nimam službe. Nimam kredita. Nimam spodnjega perila.

Jess: Kaj?

Rory: Lahko bi bil kandidat.

Jess: Še vedno si kandidat.

* Jess dvigne skodelico v zdravici za Roryja, ko si padel v nesvest *

Verjetnost končne igre: Zelo verjetno.

V tem bliskovito hitrem 7-sekundnem pogovoru smo okusili novo zvezo Roryja in Jess. Zdi se, da na sceni ni nobene napetosti, kar je dejansko pomembno, ker pomeni, da so zdaj odrasli, ki lahko po vsem skupaj govorijo o svojem življenju, se tolažijo in spodbujajo.

Prizor dejansko oddaja enako zabavno, spogledljivo, prijateljsko vzdušje, ki ste ga dobili od Luke in Lorelai v prvi sezoni oddaje. In na koncu je to, kar potrebuje nekdo, s katerim se lahko Rory resnično pogovarja, ne da bi se bali, da bi jo obsojali, prav tako Lorelai. Ali imam prav ali imam prav?

Čeprav se bo Logan v času štirih epizod v ponovnem zagonu vrnil v Roryjevo srce (Jess je po IMDb le v treh epizodah), se Rory odloči, da bo na koncu njen odnos z Jess pravzaprav nikoli ni dobila prave priložnosti, je tista, ki si jo želi prizadevati zdaj.

Ali morda vidim tisto, kar želim videti. Oglejte si spodnji napovednik in se odločite za svoje povsem neutemeljene zaključke.

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.