Cole Sprouse govori o izhodu Rossa Butlerja iz Riverdalea in namiguje na več '13 razlogov, zakaj prihajaNovica, ki Ross Butler odhaja Riverdale zaradi razporejanja sporov je v začetku tega tedna naletela na mešane odzive navijačev Očitno je Riverdale oboževalci so bili odkljukani, ker imajo radi Rossa kot Reggieja Mantla v oddaji in sovražijo njegovo odhajanje. 13 razlogov, zakaj oboževalci pa si niso mogli pomagati, ampak jemljejo kot znak, ki upa, da pomeni, da serija hitov Netflix (v kateri Ross igra Zacka Dempseyja) dobiva drugo sezono.

Colea Sprouseja so vprašali, kako se počuti, ko je Ross zapustil šov, in kaj je moral povedati, vam morda daje še več upanja, da bomo v prihodnosti lahko videli več Zacka Dempseyja.'[Ross je] res nadarjen igralec, ki so ga istočasno vlekli med dve predstavi,' Cole je delil z CBR .Čeprav je Cole rad sodeloval z Rossom, meni, da je sprememba igralcev verjetno najboljša. 'Resnica je bila, da takrat nismo dobili prednost igralca. Pogovarjamo se o Reggieju, vsi govorijo o Reggieju in vsi si močno želimo, da bi bil Reggie eden temeljnih likov, za katerega si zasluži, da je v skladu s pregledi. 'Cole ima prav. Reggie je eden najvidnejših likov v stripih, vendar se to ni odražalo v prvi sezoni Riverdale (v katerem je Reggie igral minimalno vlogo). Vprašanje je torej: Zakaj bi moral Ross zapustiti šov, razen če bi kakšna druga vloga ovirala igranje večje vloge na Riverdale . Recimo, druga sezona 13 razlogov, zakaj ?Če Ross nima nove televizijske nadaljevanke ali filmske vloge, o kateri ne vemo (kar bi bilo tudi super), bi bil edini način, da bi ga lahko 'vlekli med dve oddaji', če bi 13 razlogov, zakaj dobil drugo sezono. In moram priznati - to bi bil edini scenarij, zaradi katerega bi sprejel tako neverjetnega igralca, kot je Ross Butler, ki je preoblikovan v Riverdale .

Ustvarjalci zadaj Riverdale bi rad, da bi stvari uspele z Rossom. Res so prerezani zaradi tega, da bi ga izgubili kot Reggieja. 'Obožujemo Rossa. Trudili smo se, da bi oddali Reggieja, ' Riverdale je povedal Roberto Aguirre-Sacasa. „Želimo si, da bi ga lahko še bolj uporabili. Uporabili smo ga toliko, kolikor smo za to dobili dovoljenje, in se bomo borili, da ga bomo v drugi sezoni dobili še več, 'je dejal o načrtih za povečanje Reggiejeve vloge v prihodnjih sezonah serije CW.

Ob predpostavki novic o 13 razlogov, zakaj obnova druge sezone je takoj za vogalom ( in verjetno je temu tako ), izbira za preoblikovanje Reggieja je bila verjetno najboljša možnost za vse vpletene.Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.