Charlie Puth pojasnjuje, zakaj Selena Gomez ni v glasbenem videu 'Ne govorimo več' v enem divjakuPopolnoma nov glasbeni video za Charlieja Putha 'Ne govorimo več' je precej super, saj gre za kul razdeljeni zaslon, ki spremlja deklico in fanta, ki se po razhodu poskušata ukvarjati s svojim življenjem. Toda glasbeni posnetek ima eno očitno opustitev: Selena Gomez .

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Medtem ko se njen vokal še vedno pojavlja na uspešnici, vlogo Charliejeve nekdanje igra deklica, ki ji je presenetljivo podobna.Najočitnejša predpostavka je, da je med Charliejem in Seleno nekaj slabe krvi, zlasti glede na številne govorice, ki so jih uporabljali do danes.Toda v vrsti besedilnih sporočil, ki sta si jih izmenjala BuzzFeed pred objavo videoposnetka v torek je Charlie o Seleni povedal le lepe stvari.Ko so ga vprašali, kako je bilo delati z njo, je Charlie zapisal: 'Ko običajno veš, da si ustvaril uspešnico, vokal posnameš v modnem studiu z več inženirji. Svoj vokal je dobesedno posnela v mikrofon, ki sem ga držal z roko v omari za hojo pri svoji odvetniški hiši. Ne prav glamurozno. Je bila pa tako dober šport. Zelo smo se zabavali.'Torej, veste, v redu, verjetno je šlo le za razporejanje konfliktov ali kaj drugega, tu ni videti ničesar.

TWERE JE BILO TAKO PREPROSTO.

Ker je en oboževalec Charlieja vprašal, zakaj Selene ni v videu, je rekel:Besedilo, vrstica, pisava, logotip, posnetek zaslona, ​​spletna stran, grafika, Oblačila, Pričeska, Rame, Fotografija, Slog, Obleka, Svečana oblačila, Iris, Moda, Lepota,

To je ves dokaz, ki ga potrebujem.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.