Britianov prvi azijski model velike velikosti ima nekaj pozitivnih besed, ki jih morate slišatiLeta 2014 je Bishamber Das postala prvi britanski azijski model plus size, zato ima seveda nekaj povedati o podobi telesa.

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu


Pred kratkim se je odprla za Papir da deli svoje izkušnje kot model plus velikosti in kaj želi, da druga dekleta vedo o telesni pozitivnosti.Bishamber je dejal: 'Prepogosto nam govorijo, kako naj se oblečemo ali izgledamo - samo naredi svoje in vedi, da najboljše stvari prihajajo, ko smo zunaj območja udobja. Brez strahu raziskujte sebe, nosite tisto, kar vam je všeč, živite svoje življenje. Danes imamo tako srečo, da imamo družabna omrežja. Obstaja toliko javnih osebnosti, na katere se lahko obrnemo po navdih ... ali pa lahko celo svoje osebne kampanje postavimo na ogled svetu. 'Besede modrosti zares!Sledite @Seventeen na Instagramu za bolj telesno pozitivne novice.Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in prebivalec Harryja Potterja.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.