LOMILO: Zgodi se 'Zgodba o Pepelki 4'!Ko je najstniška kraljica Hilary Duff začela vlogo Sama leta Zgodba o Pepelki že leta 2004 so vsi vedeli, da ji je usojena zvezda. Smiselno je le, da sta igralki, ki sta zaigrali v spinoff filmih, Še ena Pepelkina zgodba in Zgodba o Pepelki: Nekoč pesem , so postali tudi glavne zvezde. Se jih morda spomnite? Selena Gomez in Lucy Hale.

Zdaj, pet let po tretjem Pepelkina zgodba film je izšel leta 2011, pravkar je bilo napovedano, da je v pripravi četrti film. Glede na rok , Zgodba o Pepelki: če čevelj ustreza willair na Freeform (probs po epizodi Lucyjeve oddaje, Lepi mali lažnjivci ).Kdo je naslednja Pepelka, ki bo napolnila čevlje Hilary Duff in neizogibno postala superzvezda? Potomci zvezda, Sofia Carson!Sophia Carson Getty Images

Film bo spremljal Sofijino liko Tesso, saj je bila prisiljena spremljati svojo zlobno mačeho in pastorke na Pepelkino tekmovanje kot njuna asistentka. Toda na tekmovanju Tessa ugotovi, da ima nekaj, kar je potrebno, da postane naslednja Pepelka, in se odloči, da je čas, da sledi svojemu srcu in uresniči svoje sanje, zato se udeleži avdicije.To se že sliši kot neverjeten film, a ko boste videli, koga so prisluhnili po knežjih stopinjah Chada Michaela Murrayja, vam bo še bolj všeč. Igralec Thomas Law, v glavnem znan v Združenem kraljestvu, je bil igralec in je res grlo . Oglejte si, kako si je na snemanju s Sofijo prisrkal smoothie:Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Lep prosti dan s tem malim Pinguinom. 🐧 vs 🐙 @SofiaCarson pic.twitter.com/oI0gwRXCoq

- Thomas J Law (@ Thomaslaw92) 29. februarja 2016

V redu. Ta film v našem življenju uradno rabimo. Prinesite ga na Freeform. Pokaži, kaj znaš!

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.