Zlom: Chipotlejev najbolj tajni recept za gvakamole je ušel!Vsi vedo, da je najpomembnejša sestavina Chipotlejevih buritosov žlica njihovega veličastnega, popolnega, božjo izdelanega gvakamola. Ljubitelji Chipotle se že leta sprašujejo, v čem je skrivnost znamenitega guaca, ne samo zato, ker je res zelo dobrega okusa, ampak tudi zato, ker ni poceni (2 USD za nekaj guaca, RES ?!).

No, za vas imamo novice, ki bodo pretresle vaš svet: Skrivni recept za guac pravzaprav ni tako skriven, ker Chipotle je to objavil na svoji uradni spletni strani , kar pomeni, da ga lahko naredite doma! *trgati*Torej tukaj je. To je čudovit recept, ki ga v svojem življenju potrebujete od tistega dragocenega dne, ko ste prvič okusili ta guac.Kaj boste potrebovali:

 • 2 zrela avokada
 • 2 žlički limetinega soka
 • 2 žlici sesekljanega cilantra
 • 1/4 skodelice drobno sesekljane rdeče čebule
 • 1/2 jalapeño, drobno sesekljan (vključno s semeni)
 • 1/4 žličke košer soli

  Kako to narediti:

  1. Poiščite avokado, ki je zrel (kar pomeni, da bo mehek, a čvrst - kot na dlani).
  dva. Avokado prerežemo na pol in odstranimo koščico.
  3. Zajemite avokado in ga položite v srednjo skledo.
  Štiri. Prelijte in premažite z limetinim sokom.
  5. Dodajte sol in z vilicami pretlačite, da dosežete gladko konsistenco.
  6. Zložite preostale sestavine in dobro premešajte.
  7. Okusite guacamole (znova in znova) in po potrebi prilagodite začimbe.  Ta recept je pravzaprav waaaaaay lažje, kot smo pričakovali, zato nas oprostite, medtem ko gremo narediti milijon serij teh stvari in jih še naprej pojesti.  Ste pripravljeni narediti serijo Chipotle guac ?! Katere recepte bi še želeli, da jih razkrijejo?

  Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.