Fantje povsod se združijo, da bi vojskovali s prijateljicami, ki jim ukradejo puloverjeDekleta, epidemija je že predolgo prizadela nedolžne fante po vsem svetu.

Fantje vsak dan oropajo eno svojih temeljnih pravic: pravico do lastništva puloverja brez strahu pred ukradbo.Gre nekako takole: hladna punca prosi, da si izposodi ~ baejevo majico, in bae jo z veseljem zaveže. Toda kmalu se nič hudega sluteči fant zaveda, da je njihov GF, nekdo, ki naj bi mu lahko zaupal, vzel pulover brez namena, da bi ga vrnil.

GORA. DUPLIČNOST. KAKO JIH JE PRIČAKOVANO LIIIIVE VŠEČKAJ TO?!

No, en človek, 21-letni teksaški študent Godswill Muofhe, se bori v imenu fantov povsod. Bil je dovolj pogumen, da je šel tja, kamor še ni šel noben fant, in storil, kar je bilo treba storiti, da bi zaustavil ta splav zaupanja: začel je hashtag.

Fantje zdaj kradejo puloverje svojih deklet in objavljajo slike s hashtagom #TakeHerHoodie. Namen hashtaga je opozoriti na številne primere tatvin puloverjev, ki jih vsak dan ne opazimo.

Samo poglejte te uboge. Ali niso videti samo poraženi?

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Godswill s poke do Indy100 o njegovem tvitu, ki je v dveh dneh hitro sprožil gibanje s 41.000 RT-ji.

'Hashtag sem začel v šali, ker sem opazil, da je veliko deklet tvitnilo o kraji puloverja njihovega fanta, saj se je vreme nekoliko ohladilo. Običajno fant kupi jopico, dekle pa jo vzame in je nikoli ne vrne, moški pa ostanejo hladni in brez kapuc. To gibanje omogoča moškim in ženskam, da si enakomerno izmenjujejo puloverje na enakih pogojih, «je dejal pojasnil za Indy100 .

Resnično so dekleta, ki kradejo puloverje svojih fantov, resnična stvar. Kaj lahko rečem? Nekaj ​​je v tvoji puloverji. Tako toplo je, prijetno in preveliko. In smrdi po njem! Samo sovražiš ločitev od tega. Torej, dotaknite se tega, fantje. Ujeli ste nas na delu. Bi pa lahko pravkar zahtevali nazaj svoje puloverje! Ni treba začeti popolne vojne!

Po pravici povedano, Godswill s svojim gibanjem dejansko obravnava še eno pomembno težavo: toksično moškost. „Hashtag potisne ovojnico za strupeno moškost. Smešno je videti moške, ki nosijo obleke svojega dekleta in niso videti kot manj moški, «je dodal. In to je izjemna točka.

OK dame. Žoga je na vašem igrišču. Vrniti jopico ali ne vrniti jopice? To je vprašanje.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.