Bella Thorne pojasnjuje vse podrobnosti o tem, kaj se je zares zgodilo s to dramo Tylerja Poseyja in Charlieja PuthaBella Thorne je odprta knjiga, ko gre za vse DRAMZ, ki je z njo in Charliejem Puthom padel konec lanskega leta . Lepa že poklical Charlieja ven za njegove povsem tuje tvite, ki jo obtožujejo, da je v začetku tega leta slabo ravnala s svojim bivšim Tylerjem Poseyjem, zdaj pa svetu daje povzetek natančno tistega, kar je privedlo do razpada Twitterja.

Ko Znan v ljubezni zvezda se je ustavila Oddaja Jenny McCarthy je razkrila, da se med njo in Charliejem ni začelo prav nič pripravljati, dokler se ni razšla s Tylerjem.'Iskreno povedano, s Ty in nehala sva hoditi in to mi je bilo res težko,' je razkrila Bella. 'To je bil zagotovo eden najtežjih razhodov, ki sem jih preživel.'Bella se je razšla, ker se je družila s Charliejem. 'Charlie je nekaj časa tvitnil o meni. Poskušal je priti do mene. In dvakrat sem se družil z njim. Šli smo v kino. Bil je kul. Res sem si rekel: 'Vau, res si nadarjen. Sveti sh **. Odlično se imaš, stari. ’In potem me je povabil v Jingle Ball, da ga opazujem in tega še nikoli nisem storil. Moral sem gledati za odrom, kar je bilo kul, ker sem razmišljal, da bi se vrnil v glasbo. 'Se je torej par le družil ali je bilo kaj več? Kaj pa približno tiste slike, ki so Bello in Charlieja prikazale v vročem šminku na plaži?'Vse se je ravno pretiralo. Nisva se niti poljubljalana tej fotografiji. Na tej fotografiji je videti, kot da se bova poljubila in da se naravnost ne bova poljubila, je pojasnila Bella. V tem smislu sem bil ranjen. Da se je izšlo tako. Očitno sem moral poslati SMS, poklicati Ty. In Ty mi je napisal: 'Vse je dobro ...' Nisem si mislil, da bo to težava, ker sem osebno vedel, da sva s Ty kul.

Stvari niso postale neprijetne, dokler Charlie ni naredil začetniške napake, ker ni pogledal datuma starega članka o zmenkih z Bello in Tylerjem.

'Charlie je zagledal staro novico in ni pogledal datuma,' je nadaljevala Bella in se sklicevala na svoj Twitter. Datum je star in gre za mene in Ty. Govorim o tem, kako oba s Ty nimamo veliko družine, zato bomo preživeli božič skupaj. In na tej točki bo kmalu prišel božič. 'Bella lahko celo vidi, kje se je Charlie zmedel. 'V Charliejevo obrambo je, ko jo je prebral, zveni, kot da gre za to, da sva jaz in Ty še vedno skupaj.' A na koncu še vedno ni v redu z načinom, kako je rešil situacijo. 'O tem mi niti ni pisal niti se ni pogovarjal ... [In ko sem to videl], počutil sem se zelo slabo, ker se je res počutil, kot da sem še vedno s Tyom. Ampak sem ga kar naprej klicala. Ne bi se odzval na moje klice. Potem mi preprosto začne pošiljati sporočila. '

Po besedah ​​Belle je morala zgodbe precej preprosta: 'Moral bi me kar poklicati.'

Spodaj lahko poslušate Bellino celotno predstavitev drame.

Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.