Beauty Vlogger pogumno odpre svojo bitko z depresijo v močnem novem videoposnetku YouTubeLepotna vlogerka Kayley Melissa že od leta 2010 ustvarja vadnice za krilate eyelinerje in boho pletenice, vendar so njeni videoposnetki v zadnjem letu redkejši. Na božič se je Kayley odprla o svojem boju z depresijo in tesnobo in pojasnila, da je to začasno uničilo njeno sposobnost ustvarjanja videoposnetkov za YouTube.

'Verjetno ste opazili, da me že veliko leta 2015 ni in verjetno ste se vprašali, zakaj,' je dejala. 'Veliko sem se spopadala s hudo depresijo in tesnobo, kar me je povsem obstranilo. Dobesedno nisem mogel delovati. Nič nisem mogel storiti. 'Pritisk, da je razveselila svoje oboževalce na YouTubu (ima 900.000 naročnikov), je na koncu povzročil napade panike.'Iz nekega razloga sem tesnobo začela povezovati s svojim kanalom na YouTubu in se v globokem srcu prepričala, da če bom video naložil na YouTube, ga bodo vsi sovražili in moje kariere bo konec,' razloženo. 'Bilo mi je tako resnično, da bi, ko bi sploh pomislil na snemanje videoposnetka, dobil napade panike. Ko sem to prestala in se začela ličiti, da bi naredila video, sem dobila napade panike. Na koncu bi ležal na tleh in poskušal dihati, ko sem poskušal ustvarjati videoposnetke v YouTubu. Bilo je tako težko in nisem vedel, kaj naj storim. 'V čustvenem videu gledalcem pravi, da so 'prijazni' in 'podporni' in pojasnjuje, da so pozitivni komentarji na njen video dejansko imeli pomembno vlogo pri njenem okrevanju.'Na koncu ste bili ogromen del mojega okrevanja, ko bi lahko šlo drugače,' je dejala. 'Če ne bi bili prijazni, bi mi to lahko zelo otežilo življenje, a bili ste tako čudoviti.'

Kayley želi, da veste, da če se spopadate z duševno boleznijo, niste sami.

'Ste neverjetna oseba in vsi imamo nekaj, kar preživimo,' je dejala. 'Vsi smo se rodili z nečim, s čimer bomo lahko delali. To je samo vaše nekaj. 'Njeno sporočilo je močan opomnik, da nikogaršnje življenje ni popolno - četudi je na zaslonu videti čudovito.

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Če vi ali nekdo, ki ga poznate, potrebuje pomoč, obvestite starša, učitelja, zdravnika ali drugo zaupanja vredno odraslo osebo in poiščite več koristnih virov tukaj .

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.