Super nov ciljni oglas vsebuje prave ženske v kopalkah, kar dokazuje, da je za vas popolnNakupovanje kopalk je lahko najslabše - s tako veliko možnostmi je včasih težko vedeti, kateri bo popoln za vas. Enter: Cilj. Povezali so se s stilistko Zanno Roberts Rassi in ustvarili neverjetno telesno pozitivno oglaševalsko akcijo z resničnimi ženskami, da bi se tam dokazali je popolne kopalke za vsako telo. 'S partnerstvom s pravimi ženskami, ki predstavljajo vrsto telesnih oblik, in sodelovanjem z nekom, ki dobro pozna stil in modo, kot je Zanna, smo želeli ... ženske navdihniti, da odkrijejo, da ima Target obleko za vsak tip telesa, vsak slog in vsake velikosti in zanj vam ne bo treba veliko plačati, «je dejal tiskovni predstavnik Targeta.

'Target Loves Every Body' predstavlja prave blogerke, ki v svojih letošnjih trendovskih stilih kopalk razkazujejo svoja neverjetna telesa. Blogerji sodelujejo z Zanno, da bi našli svojo popolno poletno obleko, najprej tako, da prepoznajo svoje najljubše dele telesa, nato pa razkrijejo lastnosti telesa, zaradi katerih jim je malo neprijetno. Zanna lahko nato najde vsakega blogerja popolne kopalke, s katerimi poudari svoje premoženje in se počuti popolnoma neverjetno v bazenu in iz njega.Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Te dame so videti brezhibno!Samostojni pisatelj Sem Jelani, samostojna pisateljica.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.