Ariana Grande je bila ravno opažena, ko se je skrivala s skrivnostnim fantom, kljub govoricam, da hodi z Mikeyjem Fosterjem • Ariana Grande je bila prejšnji teden v Disneylandu videna s fantom Mikeyjem Fosterjem, o katerem govorijo.
 • Konec tedna so pevko opazili v baru, kjer se je spopadala s fantom, za katerega ni videti, da je Mikey.

  Oglasite alarme, ker moram preliti nekaj čaja! Zdi se, da Ariana Grande kljub vsemu morda ne hodi z Mikeyjem Fosterjem iz Social House.

  Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

  Konec tedna so pevko opazili v baru v Northridgeu v Kaliforniji, kjer se je družila s skrivnostnim tipom. V videu, ki si ga lahko ogledate tukaj , Ariana ziba svoj ikonični čop, ko poljublja skrivnostnega moškega.  Po navedbah TMZ, Ariana in njena prijateljica sta v baru ostali le približno 30 minut, in ko je DJ začel predvajati njeno pesem 'Bog je ženska,' ga je prosila, naj jo spremeni v nekaj drugega.  Razen tega nimamo preveč informacij o dogajanju tukaj. Prejšnji teden je veliko prodajnih mest skoraj potrdilo dejstvo, da Ari hodi z Mikeyjem Fosterjem iz Social House. Par sta bila opažena v Disneylandu in zdelo se je, da se imata skupaj.  Zdaj pa se zdi, da sta Ari in Mikey morda samo prijatelja. Ali to ali pa so stvari res hitro odšle na jug in Ariana je s tem skrivnostnim moškim že nadaljevala.  Sledite Carolyn naprej Instagram .

  Izredni urednik Carolyn Twersky je pridružena urednica pri reviji Seventeen, ki pokriva znane osebnosti, zabavo, politiko, trende in zdravje.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.