Ariana Grande se zlomi v solzah, zahvaljujoč babici med govorom o sprejemu AMAZvočna oprema, mikrofon, pričeska, trepalnice, glasbeni umetnik, vijolična, obleka, lepota, moda, vijolica, Getty

Ariana Grande je leta 2015 na ameriških glasbenih nagradah osvojila nagrado za najboljšo pop / rock izvajalko leta, kar pa, ja! (Bila je proti Meghan Trainor in Taylor Swift, btw, toda Taylor ni bila na slovesnosti, saj je trenutno na turneji.)

Čeprav je imela spektakularno leto, je bila videti presenečena nad zmago. Svojo 90-letno babico, ki ji pravi Nonna, je poljubila na lice, nato pa se povzpela na oder.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Ta trenutek med @Ariana Grande in njena nonna ️ pic.twitter.com/7NPkqkaZ4U- Ljudje (@people) 23. novembra 2015

Ni imela ravno pripravljenega govora in vzkliknila: 'Nisem niti pomislila na ta del!' Borila se je proti solzam in smešno rekla: 'Joj, jočem.'V svojem govoru je citirala Nonno, ki je očitno rekla: 'Glasovala sem zate, tako da boš zdaj zmagal.' Ajme!V začetku tega leta je Ariana razkrila, da je bila Nonna navdih za njenimi novimi platinasto blond lasmi.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.