Se Selena Gomez in Zac Efron res srečujeta? • Zac Efron je Seleni Gomez sledil na Instagramu E! Novice .
 • Številni oboževalci verjamejo, da se morda začne romanca med Seleno in Zacom.
 • Selena je v zadnjih nekaj mesecih objavila tudi več njenih slik v bikiniju, za katere mnogi menijo, da bi lahko bile past za žejo.

  Zac Efron in Selena Gomez sprožita nekaj ogromnih govoric o ljubezni, potem ko jo je februarja spremljal na Instagramu in povzročil, da je ves svet zbežal zaradi morebitnega novega para Disney.

  Kljub nedavnim poročilom je nedavno povedal vir Ameriški tednik da Selena ne namerava kmalu hoditi z nikomer.  'Selena se osredotoča na svoje duševno zdravje in je brala, telovadila, se dobro prehranjevala in preživljala čas s svojimi bližnjimi prijatelji in družino,' je dejal vir. 'Trenutno ni nujno, da se je sestala.'  Pred kratkim je odšla na počitnice z nekaterimi najbližjimi prijatelji na fantovščino.  Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

  '[Večino pozornosti posveča lastnemu počutju in ne želi, da bi bilo to kršeno. Odlična je in na res dobrem mestu. '  Selena pred kratkim prekinila njen molk v družabnih omrežjih po odhodu iz rehabilitacije za čustveni zlom . Številni oboževalci so verjeli, da je eden od vzrokov njen nekdanji Justin Bieber in njegov nedavni zakon s Hailey Baldwin .

  Odprta je bila tudi glede bitke z lupusom, ki je v življenju povzročila nekaj stresa in ji tudi povzročila napad panike med obiskom bolnišnice konec lanskega leta .

  'Že nekaj časa se niste oglasili od mene, vendar sem vsem želela srečno novo leto in se vam zahvalila za ljubezen in podporo. Lansko leto je bilo zagotovo leto samorefleksije, izzivov in rasti, 'je objavila na Instagramu. „Vedno so tisti izzivi, ki ti pokažejo, kdo si in kaj si zmožen premagati. Verjemite mi, ni lahko, toda ponosen sem na osebo, ki jo postajam, in se veselim prihodnjega leta. Vse vas ljubim. '  Žal, oboževalci Zelene, vendar se zdi, da se ne bodo kmalu zbrali.

  Tamara Fuentes je urednica za zabavo pri Sedemnajst . Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

  Urejevalnik zabave Tamara Fuentes je urednik zabave za Seventeen in pokriva novice o slavnih, pop kulturo, televizijo, filme, glasbo in knjige.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.