Očitno Justin Bieber misli, da ena smer potrebuje njegovo pomoč pri promociji njihovega naslednjega albumaNihče ni mogel pričakovati veselja, ki bo nastopilo, ko bo One Direction objavil, da opušča svoj težko pričakovani peti album, Izdelano v A.M. , 13. novembra, istega dne, ko Justin Bieber spusti svoj povratniški album.

Vsi so se ohladili, ko je Justin objavil Snapchat, ki se je v šali zabaval v One Directionu in izbrani datum izdaje, ki nakazuje, da bi se morali ustrašiti, nato pa je Louis Tomlinson udaril z enako smešnim Snapchatom, ki je dražil Biebsa in pokazal, da 1D ne skrbi, da bi padel sploh album istega dne.Ampak zdaj Justin dviguje to nekakšno nesrečo na naslednjo stopnjo. Ko so Biebsa vprašali, kako naj objavi datum izdaje z 1D med promocijo Hit Music Now v radijski oddaji je dodobra priznal, da misli, da je 1D nesramno izbral isti datum izdaje kot on, da bi ustvaril več glasov o njihovem albumu.'Trenutno se pogovarjamo o njih, zato jim dajeta promocijo, kajne? Verjetno so to tudi storili, «je dejal. 'Mislim, da je bila to strategija z njihove strani, ker je bil prvi datum moje izdaje.'Toda Biebs želi, da vsi vedo, da se ne poti. 'Karkoli,' je rekel in skomignil z rameni. 'Zabavno bo. Vesel sem, ko vidim, kaj se bo zgodilo. 'Spodaj si oglejte njegov iskren odziv.

To je nekaj borbenih besed Justin! Glede na to, da imajo One Direction že precej dolgoletne rezultate pri izdaji svojih albumov sredi novembra, Justinov datum izdaje verjetno ni bil pomemben dejavnik pri njihovi odločitvi (če je sploh bil dejavnik).

Toda v enem se zagotovo ne moti: enak datum izdaje je sprožil nekaj večjih oboževalnih vojn med Bielebers in Directioners, ko gre za to, kdo bo prodal več albumov, ki bo prišel 13. novembra. Torej, četudi je vse zgolj naključje, oba zagotovo od tega dobivata odlično promocijo.Pravzaprav je Justin končno razkril naslov svojega novega albuma na Instagramu in je popolno ! Naslov je: Namen .

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Verjetno mora šov nadaljevati, ali največja fantovska zasedba na svetu svoj album spusti isti dan kot vi ali ne.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.