Anna Kendrick resno razmišlja, da bi se pridružila eni smeriVse kar si moral narediti je bilo, da si ogledaš predogled posnetka Anna Kendrick's predstava iz tedenske epizode filma Lip Sync Battle da bo videla, da je resnična kandidatka za nadomestitev Zayna Malika iz One Directiona. Oboževalci so ponoreli, ko se je sinoči predvajal celoten nastop, in Anna SLAYYEDDDDDD 1D 'Steal My Girl'. Zdaj je videti, da je Anna pripravljena stopiti na ploščo in napolniti Zaynove velike čevlje. Danes je Anna tvitnila, da je v bistvu pripravljena, da se pridruži programu One Direction s polnim delovnim časom.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

slišal sem @Ena smer ima odprto službo ... in z določenih zornih kotov sem videti kot britanski najstnik, takoooooooooooo- Anna Kendrick (@ AnnaKendrick47) 17. april 2015

LOL. Čeprav nismo prepričani, da fantje iščejo zamenjavo za Zayna (ker se sprijaznimo, nihče ga ne bi mogel zares zamenjati), neverjetno bi bilo videti Anno, ki je nastopila s fanti iz 1D celo samo enkrat.Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Samostojni pisatelj Sem Jelani, samostojna pisateljica.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.