Neverjetne kartice 'Outing Out' so točno tisto, kar boste želeli poslati svojim prijateljem LGBTQKo se prijatelj ali družinski član izkaže kot lezbijka, gej, biseksualec, transseksualec, aseksualec ali kaj druge spolnosti ali spola, je težko najti prave besede, s katerimi bi jim pokazali svojo ljubezen in podporo. Enter Coming Out Cards, ki ga je ustvaril 18-letni pisatelj / bloger Michael Waters .

Michael, ki je tudi sam queer, je začel drzne spletne voščilnice, da bi se nekdo, ki je pred kratkim prišel ven, počutil nekoliko bolj udobno. 'Tako zelo pomembno je, da jih opomniš, da poslušaš, da razumeš in da si tam zanje,' je dejal Huffington Post . 'Upam, da bodo te e-razglednice storile točno to.'Poleg tega gre Michael še korak dlje kot samo izdelovanje kart, temveč tudi mini pojasnilo o tem, kdo bi jih verjetno moral dati in prejeti. Tako veste, kaj je primerno za prijatelja in nekoga v šoli, ki ga le nekako poznate. Ne moremo si omisliti nikogar, ki ne bi bil popolnoma navdušen, da bi prejel eno od teh kartic, ki jo lahko prenesete in pošljete prijatelju tukaj .Oglejte si nekaj naših priljubljenih:Zelena, besedilo, barvitost, oranžna, pisava, krog, breskev, grafika, Odhodne karte Besedilo, barvitost, magenta, vijolična, pisava, vijolična, krog, Odhodne karte Rumena, Besedilo, Črta, Pisava, Barvitost, Oranžna, Krog, Simetrija, Grafika, Odhodne karte Oranžna, Besedilo, Barvitost, Rdeča, Pisava, Karmin, Krog, Plakat, Breskev, Coquelicot, Odhodne karte Rumena, Besedilo, Oranžna, Barvitost, Pisava, Magenta, Breskev, Krog, Plakat, Objava, Odhodne karte

Sledite @Seventeen na Instagramu.Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.