Po letih trpinčenja je ta srednješolski nogometaš izšel na najbolj kreativen načinŠola za srednješolskega nogometaša Arizone Seana Warrena ni bila vedno enostavna. V srednji šoli so ga 'hudobno ustrahovali' zaradi tega, kar je nosil (njegove srajce so se imenovale 'homoseksualne'), ali ker mu je glas pukal zaradi pubertete.

Pridružil se je nogometni ekipi, do srednje šole pa je imel sistem podpore velikih prijateljev in trenerja, na katerega je lahko računal.A mu je bilo mučno, če se pretvarja, da je nekdo drug. On povedal OutSports da je želel narediti nekaj kreativnega, da bi prišel do vseh v šoli. (Njegova mama je že vedela.)'Bil sem pri prijatelju in pomislil, kaj če bi za seboj samo fotografiral mavrico? Potem sem si ogledal več slik na spletu in videl sliko, ki sem jo uporabil, ki je bila bolj retro, bila je bolj risanka. Kaj če bi mu izrezala obraz in namesto njega uporabila svoj obraz? 'Torej, našel je mem ...Ustnice, usta, obraz, ovratnik, brada, čelo, obrv, svečana obraba, čeljust, zadovoljen,

Je naredil nekaj čarovniškega Photoshopa ...

Prst, obraz, brada, čelo, obrv, besedilo, zapestje, lasje na obrazu, gesta, plakat, Sean Warren / Šport zunaj

In to objavil na vseh njegovih računih v družabnih omrežjih.

Sean je nadaljeval z razlago, zakaj je meme uporabil za nekaj tako pomembnega, kot je izstop.'Ljudje me opisujejo kot osebo, ki se v resnici ne ujema. Želel sem narediti nekaj drugačnega kot ljudje, ki samo razglašajo, da so geji. Hotel sem izstopiti na svoj način, saj se mi zdi, da bi to moralo biti. Hotel sem to narediti na zabaven način in tako ni bilo neprijetno. '

Odziv je bil super pozitiven, saj ni bilo grdosti otrok v šoli. Seanova mama je povedala OutSports , 'Zelo so sprejemali. Prav ponosen sem nanj. '

Sean pripisuje osebnost YouTube Tylerju Oakleyu, ker mu je pomagal, da se počuti prijetno s seboj, Tyler pa je nedavno čestital Seanu, ki mu je očitno polepšal dan / življenje.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Še vedno sem mrtev 💀 @tyleroakley pic.twitter.com/RwdtxJfGjl

- Sean (@ Sean_Warren_97) 31. marec 2015

Po diplomi si Sean želi študirati notranje oblikovanje na univerzi Severna Arizona. A pravi, da je njegov čas z nogometnimi 'brati' pomagal oblikovati človeka, ki je postal.

Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.