Ljubki 13-letni fant prosi internet za nasvet glede postavljanja roke okoli svoje dekliceKadar potrebujete nasvet, vendar se ne želite obrniti na mamo in očeta in jim je preveč nerodno vprašati svoje prijatelje, je internet običajno tam, kamor greste, kajne? 13-letni Redditor, MineCraftCuber , je ljudi na spletnem mestu vprašal za nasvete za gladko držanje roke nad višjim dekletom (trenutno so v fazi držanja rok). Objava je tako sladka, skorajda smo dobili votline že ob branju.

'Z dekletom sem torej približno dva meseca in pred kratkim sva se začela držati za roke itd.,' Je zapisal. 'Povedali smo si, da se imamo radi itd. Toda nikoli se nismo poljubili ali kaj podobnega. Torej, kar želim storiti, je, da jo objem z roko, vendar je približno 6 centimetrov višja od mene. Bi bilo čudno, če bi to počel? Počutim se, kot da, ko ležimo drug ob drugem na kavču, ona bolj klone kot jaz in smo približno enake višine, morda približno 2 centimetra višja od mene. Bi bila previsoka, da bi to naredil? Bi se ji zdelo čudno? Ali bi bila s tem v redu? 'Internet je včasih lahko zlobno in zastrašujoče mesto, toda več kot 200 komentatorjev ni bilo nič drugega kot podpora.'Objemite jo z roko!' je spodbudil en komentator. „Če se mi zdi prav, je prav. Če se počutite neprijetno, se samo prilagodite. Ne bo mislila nič manj o vas, če jo boste objeli z roko. ''Poskusite jo objeti okoli pasu namesto rame,' je predlagal drug. 'Ali upognite komolec, tako da je roka na njenem ramenu, komolec pa na sredini njenega hrbta.'Skupina fantov se je strinjala s trikom papige: 'Vprašajte jo, če je pirat, na katero ramo bi nosila papigo. Tale? (položite roko na njeno najbližjo ramo) Ali pa to? (objemi jo okoli in jo nasloni na drugo ramo), «je rekel eden.

Ta zgodba ima srečen konec! Ko mu je internet priskočil na pomoč, je MineCraftCuber zbral pogum in se oklenil svoje punce.

'Prej danes smo v zadnjem delu gledali zadnji film v tretjem delu, ki smo si ga ogledali, in objemil sem jo okoli, pri čemer sem uporabil nasvete vseh,' je zapisal. 'Roko sem položil okoli njenega pasu kot na ramena, kot je predlagalo veliko ljudi. Privila se je name in kot so povedali mnogi drugi, se ji je zdelo, da je majhna in preprosto ne skrbi na svetu. Hvala vsem, ki ste mi pomagali, in hvala za vse lepo, kar ste mi rekli. 'Ta zgodba je vznemirljiv opomnik, da so vsi zmedeni zaradi zmenkov. Če ste sramežljivi ali se bojite, da bi se premaknili (ali se vaš SO premakne), niste sami.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.