Abercrombie je pravkar začel z oblačili za uniseks, ker je spol čudna konstrukcijaSkupnost queerjev že dolgo ve, da je preveč stvari trivialno dodeljenih spolom. Veliko nas je v trgovinah pogosto križalo oddelke za oblačila „fant“ in „dekle“ samo zato, da bi dobili predmete, v katerih se počutimo najbolj udobno, in zdaj tega ni treba razlikovati.

Vse več blagovnih znamk izdeluje oblačila brez spola in Abercrombie & Fitch Co. se je pravkar pridružil tem vrstam.Nova zbirka Everybody Collection 'vsebuje 25 stilov, sestavljena je iz vrhov, spodnjih delov in dodatkov, na katere vplivajo kulture rolk in uličnih oblačil,' pravi WWD.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

'Starši in njihovi otroci ne želijo biti omejeni na določene barve in sloge, odvisno od tega, ali kupujejo dečka ali deklico,' je v izjavi za javnost izjavila predsednica znamke Abercrombie & Fitch Stacia Andersen.Na zdravje, ker se vam ni treba obleči v roza barvo, ker vam je to rekla trgovina!Sledite tukaj naprej Facebook in Instagram .

Social Stategy Manager, Hearst Digital Media Lezbična fangirl verjetno trenutno bere knjigo v gozdu ali gleda utrinke iz RuPaul's Drag Race.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.