9 načinov pošiljanja sporočil SMS se lahko v glavnem moti z vašim zmenkom1. Za ključne pogovore se zanašate na pošiljanje sporočil.

Čeprav je lahko neprijetno in ste morda zelo nervozni, bi se morali o nekaterih temah pogovarjati iz oči v oči, na primer pri odločanju, ali želite biti izključni ali ne, prvič reči 'ljubim te' in prekiniti. Skušnjava je, da bi z besedilom stopili v živčevje, vendar je besedila težko razložiti in zlahka privedejo do napačne komunikacije. Pridobivanje teh tem je dovolj težko, zato ne želite biti prepričani, kakšen je bil rezultat ali kako je vaš S.O. čuti. Ta konvoj DTR vam lahko zlahka piha v obraz, če je vaše besedilo odvzeto narobe. In ne glede na to, kako neprijetno je, se boste počutili veliko bolje, če vam bo 100 odstotkov jasno, kje stojite.2. Kakovost vašega odnosa temelji na moči vaše tekstovne igre.Ko čakate ure, da vam zaljubljenost pošlje besedilno sporočilo, lahko domnevate, da se zveza ne bo začela. Težko je, če tega ne bi vzeli osebno ali prebrali vsega, o čemer pišete ali ne pošiljate sporočil, vendar se trudite, da ne boste prehitevali sklepov ali se razburjali. Najprej se ustavite in razmislite, zakaj ne odgovarjajo. Popolnoma verjetno je, da so zasedeni z domačimi nalogami, se družijo s svojo posadko, še vedno na treningu košarke ali da niso slišali, kako bi jim telefon izklopljen.Prav tako poskušajte ne brati preveč tega, kar pišejo v njihovih besedilih. Uporaba palca navzgor namesto čustvenega simbola s smeško ne pomeni nujno, da ste zonirani za prijatelja. Besedila je znano zlahka napačno razlagati, zato se izgubljanje časa zaradi ene ali dveh besed ne splača, nekateri pa preprosto nimajo veliko besedilnih sporočil. Kako se obnašajo okoli vas, ko se osebno družite? Če se z vami vedno spogledujejo in iščejo razloge, da bi se z vami pogovorili ali se vas dotaknili, ne pretirano poudarjajte njihovih besedil. Po drugi strani pa, če se le redko kdaj odzovejo na vaša besedila in se vam nikoli ne odpovedo, da bi se z vami pogovorili, ko jih vidite na hodniku, morda tega ne bodo čutili, v tem primeru je to njihova izguba in lahko Pojdi naprej.3. Ko se družiš, nenehno pošiljaš sporočila drugim.

Napačno je načrtovati druženje ali klepetanje z nekom na zabavi, vendar ugotoviš, da je oseba, s katero si, bolj vložena v svoj telefon kot v vas. Morda se poskušate igrati kul, vendar pošlje sporočilo, da vas ne zanima in bi raje nekje drugje. Poleg tega vam preprečuje lepljenje. Potisnite telefon v šolsko torbo in uživajte v družbi svojega baea!

4. Stalno so pošiljanje sporočil drugim ljudem, ko se vidva družita.Postavite situacijo v perspektivo: Ali prekinejo zgodbo, ki jo pripovedujete, da bi mami poslali SMS, ali vas pogosto povabijo na druženje, nato pa polovico časa prilepijo na telefon in se pogovarjajo z nekom drugim? Prvo šivanje je manjša sitnost, vendar ne pomeni, da vas ne zanimajo. Drugi pa je upravičen razlog za razburjenje. Poskusite se z njimi pogovoriti - vsi smo tako zasvojeni s svojimi telefoni, da se morda niti ne zavedajo, da to počnejo. Samo poskusite reči nekaj takega: 'Hej, bi lahko dali telefon stran? Tudi mojega ni in upal sem, da se lahko pogovorimo. '

5. Preveč poudarjate pri oblikovanju popolnega odziva.

Eno je, da prosite svojega najboljšega prijatelja, da prebere spogledljivo besedilo, preden pritisnete »pošlji«. Druga je, da vsako posamezno besedilo vodi odbor vaših najboljših prijateljev, sestre, bližnjega prijatelja in brata, nato pa še enkrat bff. To je dovolj, da obljubi katero koli dekle, da ne omenjam, ko boste toliko poudarili vsako poslano besedilo, bo veliko težje imeti oseben priložnostni konvoj.

Eden od načinov, kako ga ohraniti v perspektivi, je razmišljati o tem, kaj počne prejemnik vaših besedil. Ali se bo verjetno odločil za pošiljanje najbolj smešnega besedila doslej, ali gre bolj za tip 'Hej, kako je bil tvoj vikend, haha, moj je bil dober?' Nobenega razloga ni, da bi postali živčni pri ustvarjanju najbolj duhovitega besedila doslej, če komunicirate z nekom, ki se ne trudi enako. Če pa ti so pogovorite se s certificiranim genijem za pošiljanje sporočil, sprostite se: pošljejo vam sporočilo, ker ste jim všeč. Ni vam treba skrbeti, da jih boste navdušili - že ste!

6. Ne morete nehati fiksirati vsakega besedila, ki ga pošljejo.

Branje in ponovno branje posebej prikupnega besedila je del zabave zaljubljenosti. In res, kdo tega še ni storil? Spet je spekter. Se občasno pomikate vse do decembra, da bi prebrali eno prikupno besedilo, ki vas je nasmejalo? Ali pa zaspite vsako noč, prebirate argumente, ki ste jih imeli pred meseci, ali analizirate vsako besedilo, ki ste si ga poslali tisti teden? Če spadate v slednjo kategorijo, razmislite o brisanju določenih besedil ali pogovorov, da se rešite skušnjave.

Če se osredotočate na kateri koli vidik vašega odnosa - vključno z besedili -, je vredno razmisliti, zakaj. Ste negotovi glede svojega razmerja? Se veliko borite in morda kaj ni v redu? Je vaša zveza trenutno največji del vašega življenja? V zvezi bi morali dodati še dodatke, vendar ne bi smeli prevzeti vašega življenja. Če se zaradi vašega počutja počutite negotovo, je morda čas, da se pogovorite in ugotovite, kje stojite ali greste naprej. Mogoče je, da ravno zdaj postajate vaš odnos glavni dogodek v vašem življenju, kar je enostavno narediti, ko ste resnično všeč, vendar lahko preveč pritisnete na vaš odnos in oba zaženete. Če se vrnete v nekaj, za kar ste resnično navdušeni, na primer na avdicijo za šolski muzikal ali če se izzovete voditi 5K, boste nad svojim novim projektom tako zasedeni in navdušeni, da boste morda manj obsedeni v zvezi.

7. Nekaj ​​neprijetnega v zvezi z vašo simpatijo ste jim pomotoma poslali neposredno.

Med ponižanjem, šokom in krivdo se boste morda počutili, kot da bi vas pogoltnili v sluzasti vrtači, vendar boste dejansko živeli. Obljubi.

Pomladi v način nadzora škode. Če je besedilo dovolj dvoumno (ne nekaj takega kot sem 'danes sem videl Josha. Izgleda TAKO VROČ!'), Lahko poskusite predvajati kot šalo ... toda obstaja velika verjetnost, da bodo videli skozi vašo naslovnico -up. Če ste rekli kaj škodljivega, je čas, da se odpoveste in se iskreno opravičite.

Če po naključju izpustite, da mislite, da so najboljša oseba na planetu in si morda nekako želite svojo zvezo dvigniti na višjo raven, je ta mačka iz torbe. Mogoče se počutijo enako! Vaša napaka pri pošiljanju sporočil bi se lahko končala v vašo korist. In če ne, ali ni to na koncu dobra informacija, ki jo morate vedeti, preden boste še kaj vložili?

8. Pošljete seksi slike, ki jih ne želite, da bi jih videl kdo drug.

Najprej vedite, da če ste mlajši od 18 let in / ali je prejemnik, je fotografiranje in pošiljanje golih fotografij (tudi sebe) hudo kaznivo dejanje. In drugič, razmislite, kaj bi se zgodilo, če bi fotografije padle v napačne roke. To bi bila nočna mora, kajne? Če vašega fanta ali dekle resnično skrbi za vaše počutje, vas ne bi smeli prositi, naj počnete vse, kar vam ni všeč, še posebej, če je to nezakonito. Če tega ne morejo spoštovati, je čas, da razmislite o prekinitvi zveze.

Tudi če želite biti samo spogledljivi, tako da presenetite svojo buo s seksi fotografijo, dvakrat premislite, preden pritisnete send. Kaj pa, če njihovi prijatelji ali starši po naključju dvignejo telefon in ga vidijo? Ali pa se nekega dne razidete in je še vedno na njihovem telefonu? Tudi če popolnoma zaupate svojemu S.O.-ju, če njegov telefon pride v napačne roke ali ga po naključju pošljejo ali objavijo, lahko vaš zasebni posnetek na koncu obide spletno stran. Zato se prepričajte, da je to tveganje, ki ste ga pripravljeni sprejeti.

9. Berete njihova besedila, ne da bi vedeli.

Skušnjava je lahko resnična, vendar je preprosto ne delajte. Ne glede na to, ali iščete odgovore o svojem razmerju, če ste ljubosumni na druga dekleta, ki mu pošiljajo sporočila, ali samo upate, da boste izvedeli več o vaši zaljubljenosti, je branje njihovih besedil brez njihovega dovoljenja resno poseganje v zasebnost. Pomislite, kako bi se počutili, če bi to storili tudi vi ali če bi vas zasačili, da bi jim zamaknili telefon. Y.To ste že videli na televiziji, da ste vedeli, kako enostavno je napačno razlagati popolnoma nedolžno besedilo in nato ničesar pokvariti popolnoma dober odnos.Branje njihovih besedil vam verjetno ne bo dalo odgovorov, ki jih potrebujete, in pomislite, kaj bi storili, če bi našlinekaj skiciranega - iTo ni ravno tako, kot bi ga lahko sprožili, ne da bi tudi priznali, da ste popolnoma posegli v njihovo zasebnost.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.