7 najboljših zmenkov za najstnikeSpletni zmenki imajo vsekakor svoje prednosti - manj zastrašujoče je, da se obrnete na nekoga, ki vas zanima, še posebej, če ste na sramežljivi strani. Svoj profil lahko prilagodite, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti, da boste razblinili svoj prvi vtis. In vaš potencialni zdrob ni omejen na peščico ljudi, ki jih vsak dan vidite v šoli, zato imate veliko več možnosti.

Večina aplikacij za zmenke ima sicer precej stroge starostne omejitve, zato je težko najti takšno, ki bi bila dejansko namenjena najstnikom. Toda za množico mlajših od 21 let obstaja nekaj spodobnih možnosti - z močnejšimi varnostnimi lastnostmi in manj skicirano kulturo povezovanja.To seveda ne pomeni, da so te aplikacije 100% varne. Še vedno morate upoštevati običajne varnostne ukrepe v spletu - nikoli ne izdajte svojega domačega naslova, poiščite sinhronizirane profile v družabnih omrežjih, da se prepričate, da vas ne lovijo, in če ste se odločili, da se dobite, naj bo nekje reeeeeally javno.S tem rečeno - če ste pripravljeni na streljanje prek spletnih zmenkov, je tu nekaj najstnikom prijaznih možnosti.Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Kava izpolnjuje vrečko

Starostna omejitev: 18 in več
Na voljo za: ios in Android
Kaj je dobro:
Če iščete razmerje, je to aplikacija za vas. Vsako popoldne bo aplikacija pripravila seznam zadetkov, za katere misli, da vam bodo všeč, kar pomeni, da ne bo neskončnega povlečenja. Ne veste, kaj naj rečem, ko dobite tekmo? Aplikacija bo predlagala ledolomilce za začetek konvoja.Kaj je slabo: Ko uporabljate katero koli aplikacijo za zmenke, obstaja nevarnost, da boste stopili v stik z neprijetnim likom. Na srečo ima CMB odlično funkcijo poročanja, tako da, če se kdo počuti neprijetno, lahko to sporočite aplikaciji.

Happn

Starostna omejitev: 18 in več
Na voljo za: ios in Android
Kaj je dobro: Happn združuje izkušnje srečanja z nekom v resničnem življenju z uporabo aplikacije za zmenke. Vsakič, ko se križate z drugim uporabnikom aplikacije (dobesedno), se bo prikazala na vaši časovni osi. Pomen, če ste od uporabnika oddaljeni 1 do 850 metrov, boste dobili dostop do njegovega profila in obratno. To pomeni, da če nekdo drug v šoli, v vaši telovadnici ali kjer koli drugje, kjer se družite, uporablja tudi aplikacijo, boste vedeli.

Kaj ni: Čeprav je kul videti, da je tudi vaša aplikacija v šoli na voljo v aplikaciji, lahko na ulici mimogrede greste tudi grozljivega fanta, ki je uporabnik. Ne skrbite, ker obstajajo nastavitve, ki jih lahko spremenite, da se temu izognete, na primer starostna omejitev.skavt

Starostna omejitev: 17 in več
Na voljo za: ios in Android
Kaj je dobro: Skoutova funkcija tresenja za klepet - stresite telefon in se naključno seznanite v klepetu z nekom v bližini - je v bistvu spletna aplikacija za zmenke, enakovredna naključnemu zaletavanju vaše sorodne duše v kavarni v rom-com stilu. Če pa tega ne želite prepustiti naključju, se lahko pomaknete po fotografijah profila in tapnete eno, da začnete klepet ali pustite komentar.
Kaj ni: Verjetno vam ni treba povedati, da lahko naključna klepetna srečanja z neznanci postanejo nekako čudna, nekako hitra. Čeprav je aplikacija brezplačna, so nekatere funkcije dostopne samo z premium računom, ki stane 9,99 USD na mesec.

Taffy

Starostna omejitev: 17 in več
Na voljo za: ios
Kaj je dobro: Ena izmed bednih stvari pri aplikacijah za zmenke je ta, da na hitro presodite na podlagi slike nekoga iz profila - tako da bi lahko na koncu postavili veto na svojo sorodno dušo samo zato, ker to ni vaš običajni tip. Zabavno pri Taffy je, da je profil vseh sprva zamegljen in bolj ko klepetate z nekom, jasnejša je njegova fotografija - tako da ko veste, kako je v resnici videti, že imate precej dober občutek za njegovo osebnost .
Kaj ni: Aplikacija obstaja le nekaj mesecev, zato tam morda ne boste našli tone domačinov.

Yubo

Starostna omejitev: 12 in več
Na voljo za: ios in Android
Kaj je dobro: Yubo, prej znan kot Yellow, se počuti nekako kot križanec med Tinderjem in Snapchatom - lahko povlečete desno po profilih, ki so videti zanimivo, in klepetate prek videa v živo. Aplikacija je dodala tudi kopico varnostnih funkcij, na primer preverjanje mobilnega telefona, da preprečijo, da bi lažni profili ovirali spletno mesto - toda plazilci so lahko tudi lastniki mobilnih telefonov, zato morate biti še vedno previdni.
Kaj ni: Funkcija povleka lahko povzroči, da se počuti precej površno, in čeprav naj bi bila usmerjena v pridobivanje novih prijateljev, jo veliko ljudi uporablja kot priložnostno spletno mesto za iskanje. Različici Android manjka tudi nekaj ključnih funkcij - če iPhone še nimate, ga boste morda želeli za zdaj preskočiti.

Bumble Date

Starostna omejitev: 18 in več
Na voljo za: ios in Android
Kaj je dobro: To je še ena aplikacija, ki povleče desno, toda s preobratom - Bumble ženskam naredi pravilo prvega premika, kar pomeni, da morate doseči stik v 24 urah ali pa tekma poteče. (Pri istospolnih parih lahko katera koli oseba naredi prvi korak.) Tako se zmanjša število nezaželenih slik D in jajčevcev, kar je vedno dobro.
Kaj ni: Če niste ljubitelj prve poteze, to verjetno ni aplikacija za vas.

Bližnji

Starostna omejitev: nobenega
Na voljo za: ios in Android
Kaj je dobro: V redu, torej to tehnično ni aplikacija za zmenke - lahko pa zmenke zunaj spleta naredi nekoliko manj nerodne in to je vse. Nearify vam omogoča ogled seznama lokalnih dogodkov in povabite prijatelje, ki jih morda zanima. Lahko ga tudi sinhronizirate s svojim Facebook profilom, da vidite, katere prireditve se udeležujejo vaši prijatelji - tako, veste, lahko se zgodi, da se na tem koncertu, ki se ga udeležujete, preprosto pojavite.
Kaj ni: Na Facebooku niso vsi superaktivni, zato morda ne boste mogli videti, kaj počnejo vaši prijatelji. In ker to ni aplikacija za zmenke, se z nikomer ne boste ujemali - lahko pa nekoliko olajšate priložnostno predlaganje IRL datumske noči.

Kara Wahlgren je samostojna pisateljica iz New Jerseyja, specializirana za zdravje, zabavo in osebne finance.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.