30 zabavnih stvari, ki jih lahko počnete, če ste samski na ValentinovoČeprav se zdi, da je samsko na Valentinovo absolutno najslabša stvar med počitnicami, pravzaprav ni tako slabo, če se med prazniki ljubezni ne vidimo z nekom. Tudi brez SO, ki je zraven vas, lahko na Valentinovo še veliko naredite, tudi sami. Ne glede na to, ali iščete kaj zabavnega za počitek doma ali popoln način, da preživite noč samo z mano, s seboj in s seboj, tukaj lahko izbirate med številnimi možnostmi.

Tukaj je vse najboljše, kar lahko storite, če ste samski na Valentinovo ...Privoščite si spa dan. Kdo pravi, da si moraš priskrbeti nekoga drugega, da ti kupi najboljši spa dan, da se boš zabaval. Pojdite naprej in se dogovorite za masažo ali pojdite v lokalno zdravilišče za zabavo.Privoščite si večer s prijatelji . Obstaja velika verjetnost, da niste edini v skupini prijateljev, zakaj se torej ne bi zbrali in zabavali drug z drugim?Privoščite si vrhunski filmski maraton. Zabavna stvar te ideje je, da lahko to storite tudi doma, tako da izberete nekaj svojih najljubših filmov in si jih ogledate s svojega kavča. Lahko pa se odpravite v lokalno gledališče in s preostalo množico posnamete nekaj najnovejših posnetkov.Prostovoljec. V vaši bližini so drugi ljudje, ki na dan V morda tudi ne bodo dobili ljubezni. Oglejte si lokalno zavetišče za živali, dom za ostarele ali bolnišnico in razširite nekaj ljubezni v svoji soseski.

Pojdi na koncert. Koncerti so vedno veliko zabave in včasih so lahko boljši, ne da bi morali skrbeti za druge ljudi okoli sebe. Zato se zabavajte in se sprostite na plesišču, medtem ko se zabavate med svojimi najljubšimi pesmimi.

Podprite svojo najljubšo športno ekipo . Tudi če šport ni vaša stoodstotna stvar, je igra lahko tako zabavna, še posebej med navijanjem domačih.Oglejte si lokalni muzej. Če imate radi umetnost, potem je to popoln način zdravljenja, obenem pa si oglejte nekaj neverjetnih del.

Pojdi na karaoke. Ne glede na to, ali želite s prijatelji zapeti na pljuča ali želite to narediti sami, bodo karaoke vedno zabavno.

Preizkusite novo restavracijo. Obstaja velika verjetnost, da je okoli vas veliko restavracij, ki jih še niste videli, zakaj ne bi šli pogledat?

Razmažite se na velikem darilu. Imate nekaj, za kar ste si močno želeli, a ste se preveč bali, da bi se odločili za nakup? Potem si resnično privoščite nekaj, kar ste si vedno želeli.

Pojdite na čokolado. Ugotovite, ali je v vaši bližini lokalna čokoladnica, in preizkusite nekaj novih sladkarij, ki jih boste zagotovo z veseljem odnesli s seboj domov.

Pojdite na drsanje. Valentinovo je še vedno pozimi in v celoti si oglejte lokalno drsališče in usmerite svojo notranjo ledeno princeso.

Pojdite na tečaj. Tam je zagotovo nekaj, kar ste si želeli preizkusiti, zato si vzemite noč, da se prijavite in se naučite nekaj novega.

Preizkusite nov recept. Ne glede na to, ali gre za kuhanje, peko ali celo oboje, si vzemite čas in ustvarite novo jed, ki jo boste kasneje zagotovo požrli.

Pojdite na karneval / arkado. Preživite noč, ko se zabavate tako, da se odpravite na lokalni karneval ali preprosto igrate igre v arkadni dvorani.

Pridobite preobrazbo. Spremenite svoj videz z novo barvo las ali striženjem in rezervirajte sejo pri lokalnem MUA, da dobite nekaj nasvetov, kako biti še bolj glamur za vaš naslednji večer.

Bingewatch povsem nova oddaja. Na vašem seznamu je zagotovo oddaja, ki ste jo že nekaj časa želeli preveriti, zakaj pa ne bi začeli?

Zaženite novo knjigo / zvočno knjigo. Pojdite v povsem nov svet, tako da vzamete novo knjigo. Kdo ve? Morda bo postala vaša nova najljubša.

Začni uganko. Obstaja toliko zabavnih ugank, da jih lahko preizkusite, vključno z nekaterimi najljubšimi liki, lahko pa si jih ustvarite tudi sami.

Prijavite se v sobo za pobeg. Iščete kaj bolj zahtevnega? Zakaj ne preizkusite sobe za pobeg in preverite, ali lahko pridete hitreje kot vsi ostali.

Začnite z zgodnjim čiščenjem spomladi. Kdo je rekel, da je treba počakati, da se spomladi začnejo stvari spravljati v tip-top? Morda dobite celo nekaj novih idej za okrasitev vašega prostora.

Začnite nov projekt. Vedno obstaja en sam projekt, ne glede na to, ali gre za knjigo, ki ste jo vedno želeli napisati, ali šal, ki ste ga želeli plesti in ki ste ga nenehno odlašali, zato bi ga zagotovo morali začeti zdaj.

Udeležite se plesnega tečaja. Pripravite se na premik na plesišču, tako da se udeležite novega zabavnega tečaja, ki vas bo morda navdihnil za nekaj več.

Pojdite skozi svoja oblačila. Pobližje si oglejte svojo omaro in poiščite nekaj kosov, ki jih ne nosite več, nato jih podarite lokalni organizaciji in jim dajte drugi dom, medtem ko si boste dali več prostora za dodajanje novih oblačil.

Izdelajte čestitke za Valentinovo za vse, ki jih poznate. Morda ste starejši, vendar ni nobenega veselja, kot če dobite čestitke za Valentinovo od svojih najboljših igralcev. Zakaj se ne bi vrnili nazaj, ko ste bili mlajši, in naredili nekaj prikupnih kartic za V dan za vse, ki so vam blizu.

Pojdi k psihičku. Vas zanima, kdaj boste končno našli svojo popolno tekmo? Pojdite in obiščite vidovnjaka, ki vam bo povedal vašo prihodnost.

Pojdite v lokalno kavarno. V vašem lokalu je morda noč odprtega mikrofona ali pa je idealen kraj za prepotrebno delo, zato napolnite gorivo in se zabavajte v lokalnem lokalu s kavo.

Varuška (in zaslužite nekaj $$). Dajte paru, ki je blizu vas, priložnost za počitnice z varuško. Prav tako je to popoln način, da zaslužite nekaj dodatnega denarja.

Imejte noč igre. Ne glede na to, ali želite igrati samostojne igre ali želite s prijatelji prirediti vrhunsko druženje, je igra zvečer vedno dobra ideja.

Priredite zabavo proti Valentinovu. Kdo je rekel, da na sam Valentin ne morete prirediti zabave, ko ste samski? Vrzite veliko zabavo z vsemi najbližjimi prijatelji in proslavite, da ste samski.Urejevalnik zabave Tamara Fuentes je urednik zabave za Seventeen in pokriva novice o slavnih, pop kulturo, televizijo, filme, glasbo in knjige.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.