25 čudovitih Disneyevih oddaj kaže, da se morate čim prej popivatiIščete dobro predstavo za ogled ali klasično ljubezen, ki jo želite ponovno obiskati? No, na srečo je večina serij Disneyevega kanala še vedno uspešnica tudi po vseh teh letih. Nekatere izmed najbolj priljubljenih oddaj Disney Channel iz To je tako krokar in Suita Življenje do Lizzie McGuire in Čarovniki iz Waverly Placea, so tam začeli nekateri vaši najljubši zvezdniki, med njimi Raven-Symoné, Selena Gomez, Demi Lovato ter Cole in Dylan Sprouse. Ne samo, da jih je zabavno obiskati v nekaterih njihovih prvih vlogah, temveč jih bodo njihove oddaje Disney Channel z zabavno dozo nostalgije pripeljale nazaj v otroštvo. Poleg tega se sprijaznimo: včasih je lepo, če se preprosto izolirate z dobro predstavo in ljubljenimi liki, s katerimi ste odraščali. Če torej iščete nekaj zabavnega za popivanje, je tukaj nekaj najboljših oddaj Disneyevega kanala, ki ste jih morda gledali, ko ste bili mlajši, in boste morda želeli znova gledati zdaj, ko ste starejši.

Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Tamara Fuentes je urednica zabav na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem! Urejevalnik zabave Tamara Fuentes je urednik zabave za Seventeen in pokriva novice o slavnih, pop kulturo, televizijo, filme, glasbo in knjige.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.