23 najslabših stvari, ki bi se lahko zgodile na prvem zmenkuKot da na prvi zmenek ni dovolj nerodno s standardnimi trenutki, za katere je treba stiskati (na primer zmanjka stvari za pogovor in poudarite, ali greste nizozemsko ali bi morali ponuditi plačilo), stvari se lahko milijonkrat poslabša, če kateri od teh prvih zmenkov ne uspe.

1. Ves čas govoriš o bivših. Ni pomembno, kdo ga začne, zamenjava zgodb o razpadu je hiter način, da datum spremenite v popolno izgubo.2. Vaš zmenek preživi celo noč na njihovem telefonu.jaz Giphy.com

3. Žvečijo z odprtimi usti.Žvečenje z odprtimi usti Giphy.com

4. Nesramni so do natakarja / natakarice. Ewwwww. Nič ni manj privlačno kot nekdo, ki nima manir.5. Vaš zmenek izgine sredi noči. Te stvari se zgodijo, verjeli ali ne.

Homer izginja LISICA; Giphy.com

6. V zadnjem trenutku spremenijo načrt igre . Če bi vedeli, da greste na tekmo baseballa in bi pešačili deset vrstic tribun, ne bi nosili obleke in pete. 😡

7. Povabijo vas v res lepo restavracijo, nato pa od vas zahtevajo, da vse plačate, ker so pokvarjeni. Ummm, kaj pa ne ?! Izbrali ste to predrago restavracijo. Najmanj, kar lahko storite, je, da plačate polovico!8. Prijatelj se odloči, da bo označil.

Neroden Neroden datum MTV

9. Skleneš se. Ko se na prvem zmenku prepirate (in ne spogledljivo, igrivo), to nikoli ni dober znak.

10. Pojavijo se uro pozneje. In potem imate živce, da vas zasmeje od zunaj, ko se končno pokažejo! Resno? V tem trenutku bi lahko vsaj pozvonili na vrata!

11. Ne bodo nehali govoriti o tem, kako srečni so, da gredo ven s takšno osebo, kot ste vi. Reči enkrat ali dvakrat je laskavo, ko pa postane glavna točka pogovora, postane preprosto čudno.

12. Naletite na svojega bivšega. Če bi morali svojemu zmenku razložiti, da se spuščate pod restavracijsko mizo, da bi se izognili bivši, da vas ne vidi, ni dober videz.

13. Dobiš dež. Čeprav je napoved govorila, da bo sončno nebo. Poleg tega ste nosili natikače. Samo tvoja sreča.

14. Izlivajo: 'Ljubim te.' In vi ste kot: 'Ampak pravkar sva se spoznala ...'

Ljubim te tišina 9Gag.com

15. Doma gledate romantični film in mama / oče se odločita, da vstopite točno v trenutku, ko se liki romantično preobražajo. NEVARNOST.

16. Pritožujejo se nad vsem. Hrana je slaba. Vreme je bedno. Zakaj je restavracija tako glasna? Samo vikati hočeš TIHO! Tudi če pogoji niso idealni, to še ne pomeni, da je v redu, če ves čas uničujete preostanek zmenka. Navsezadnje je vaše podjetje tisto, kar je pomembno!

17. Pijačo polijete na zmenek. In seveda si moral naročiti nekaj super madežev, kot je oranžna soda.

18. Imajo slabo B.O. Kdaj ste se nazadnje stuširali ?!

Ewww Emma Stone Tumblr

19. Pričakujejo, da se boste povezali z njimi. Resno misliš ?! Mislite, da ste me, ker ste mi kupili cheeseburger in nekaj krompirčka, prisilili, da se povežem s tabo? Imate srečo, da vas blagoslavljam s svojo prisotnostjo!

20. Do vas pridejo do TMI glede neke grobe, začasne stiske. Ali lahko počakamo na tretji zmenek, da začnemo govoriti o vraščenih nohtih? Prosim?

21. Pred njimi popolnoma padeš na obraz. Upajmo, da je na tleh nekaj vode ali kaj takega, za kar si dejansko ne škodujete in boste na koncu morali skrajšati datum, da boste šli na urgenco.

22. Po naključju izbrišete podrobnosti o njih, ki jih poznate le, če jih zalezujete v družabnih omrežjih. In nikoli te ne bodo več gledali kot srhljiv zalezovalec, kakršen si.

23. Nimate o čem govoriti. Ne glede na to, ali se ne pogovarjajo, ali se popolnoma zataknete, ali pa preprosto nimate nič skupnega, je pogovor kot vlečenje zob, zato samo sedite kot:

Neprijetna tišina Giphy.com Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.