19 stvari, ki se zgodijo, ko vi in ​​vaš S.O. Pojdite na različne fakultete1. Nikoli ne pošiljate sporočil. Čeprav sčasoma želite kričati vsakič, ko zaslišite, da telefon vibrira. Dovolj je dovolj - kdaj se boste lahko pogovarjali iz oči v oči?

2. Fantje ste navdušeni nad šolami drug drugega. Ne more se oviti okoli tega, da tvoja šola nima velikega pomena za grško življenje. Ne morete si predstavljati, da bi živeli v kampusu s tako močno zmrzovalnimi zimami. Kot rezultat, ves čas govorite o razlikah (vsak stavek se začne z: 'No, v moji šoli ...') in se naučite veliko o izkušnjah drug drugega.3. Sovražite, ko vas ljudje zabavajo na zabavah. Žal mi je ne samski.4. Ljudje ne razumejo, kako lahko še vedno greste ven. Tako kot vsi ostali zabavajo ... razen kadar se na zabavi pogovarjam z nekom luštnim, je to za mojo prijateljico vedno krilatka.5. Semester načrtujete okoli vikend potovanj in medsebojnega obiska med odmorom. Ti obiski so življenjska sila vašega razmerja, a potovanja ves čas izčrpavajo.Nos, usta, ustnice, obraz, pričeska, koža, brada, čelo, obrv, trepalnice, Tumblr

6. Kar pomeni, da si v bistvu vedno zlomljen. Ne glede na to, ali napolnite rezervoar za gorivo, da se vozite 100 milj, da bi videli svojo osebo, ali pa si privoščite vozovnice za voz (še slabše: letalske vozovnice) za potovanje čez državne proge, dolge razdalje niso poceni.

7. Ste natančno organizirani. Moraš biti. V nasprotnem primeru vaše razmerje ne bi nikoli delovalo. Vi ste kraljica sledenja urnikov svojih predavanj, vedno ne pozabite poklicati pravočasno in lahko vozovnice za avtobuse držite več tednov.

8. Ko končno naredi se spet vidijo, je najboljše. stvar kdajkoli. Na voljo imate dneve, tedne ali celo mesece zgodb, dogodivščin in poljubov.9. Poljubljanje IRL> emoji s poljubljenim obrazom. Duh.

Ustnice, pričeska, čelo, nakit, interakcija, krojenje, moda, lepota, črna, nakit za telo, Tumblr

10. Zapustiti se ob koncu neverjetnega vikenda je brutalno, ne glede na to, kolikokrat to storite. Vsakič jokaš. Govoriva Zvezek ravni solz. To je slabo.

11. Ni vam mar za nora potovanja s spomladanskimi počitnicami s svojimi šolskimi prijatelji. Če imate en teden dopusta, ga boste preživeli s svojim S.O. Obdobje. S prijatelji se lahko družite kateri koli dan, vendar si BF ali GF lahko ogledate le nekajkrat na leto!

12. Resnično si želiš jopico iz šole tvojega otroka. Z ponosom bi nosili njihove šolske barve.

13. Neprijetno je slišati, kako prijatelji pravijo, da odnosi na daljavo ne trajajo. Nekateri to storijo, nekateri ne, tako kot odnosi, kjer oba partnerja živita na istem mestu.

14. Stavek 'Turčija smetišče' vas naježi. Odnosi na daljavo na fakulteti se slavno končajo, ko gresta domov domov na počitnice za zahvalni dan, vendar tega ne mora nujno preživeti vsak par.

Oblačila, pričeska, čelo, obrv, fotografija, izraz obraza, čeljust, vijolična, iris, lepota, Tumblr

15. Ne moreš si pomagati, ampak biti ljubosumen na svoje prijatelje, ki hodijo v isto šolo kot ljudje, s katerimi hodijo. Ni pravično.

16. Spremljanje skupine prijateljev vašega podjetja S.O. se nekako počuti kot spremljanje vaše najljubše TV oddaje. Veste, da se je Megan povezala z Nickom, toda njena sostanovalka Katie je jezna zaradi tega, ker ji je bil všeč na prvem letniku. Napeti ste na dramo.

17. V kampusu ste super vključeni. Če je vaš S.O. bi šel v tvojo šolo, bi verjetno ves čas preživel skupaj. Toda zaradi oddaljenosti lahko svoj samostojni čas zapolnite z vodilnim položajem v svojem sestrstvu, nastopom za študij dela v knjižnici ali kolumno v šolskem časopisu.

18. TBH, včasih imate radi ločena življenja. Nikoli vam ni treba izbirati med druženjem s svojim S.O. in druženje s prijatelji v petek zvečer.

19. Postaneš najbolj zaupljiv par doslej. Ljubosumje + oddaljenost = slabe novice.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.