16 stvari, ki bi jih morali vedeti, preden se srečate z dekletom s sestramiZmenki z dekletom s sestrami niso sprehod po parku. Če je nekje blizu omenjenih sester, se z njo v bistvu zmenite + vse njene sestre. In če želite kakršne koli možnosti za dolgotrajno zvezo, jih boste morali navdušiti enako kot vaš dejanski GF.

Ob upoštevanju tega pomembnega podatka je tukaj vse, kar bi morali vedeti pred zmenkom z deklico s sestrami.1. Njene sestre so vsekakor kritizirale vaš Facebook profil. Vsekakor je morala reči: 'Prisežem, da mu njegova profilna slika ni pravična!' vsaj stokrat, preden ste jih dejansko spoznali.

Oblačila, Očala, Očala, Nega vida, Pričeska, Jakna, Vrhnja oblačila, Srečna, Ovratnik, Izraz obraza,

2. In ona vas je slikala, ne da bi vedeli, da jo delite s svojimi sestrami. FYI, slika na tvojem Facebook profilu je grozna (žal).3. Njene sestre verjetno zalezujejo tvoj Facebook bolj kot ona.zalezovanje na facebooku Giphy.com

4. Njene sestre vas bodo občasno opomnile, da ONI odločajo, ali bo vaša zveza trajala - ne vi. Ne bodo povedali naravnost, ampak sporočilo prenašajo s težkimi pogledi ali z besedami: 'Odobrim!' kadarkoli narediš kaj dobrega.

5. Vse, kar počnete na zmenek, boste sestram delili takoj po zmenku. Se pravi, če se vse ne deli med datum prek skrivnostnega besedila.

6. Morda vas je prijatelj prosil, potem ko ste to uradno naznanili, vendar so vas samo poskušali ne ustrašiti. VIP turnejo po vašem FB so že dobili že pred leti.Izdelek, Elektronska naprava, Del prenosnega računalnika, Tehnologija, Pisarniška oprema, Prenosnik, Sedeč, Računalniška oprema, Računalnik, Netbook, Giphy.com

7. Lahko pričakujete, da sestra vsake toliko časa zruši ~ romantičen ~ zmenek, ki ste ga načrtovali samo za vas in vaš SO. In začutili boste potrebo, da ob teh priložnostih dvignete njen zavihek, da osvojite nekaj tistih sestrskih točk odobritve, ki smo jih omenili že v # 4.

8. Prisluhnili ji boste, kako se pritožuje nad sestrami. In res se boste spraševali, kaj njene sestre pripovedujejo o vas ...

9. Volja bo imela milijon notranjih šal. In ne bodo sramežljivi, da bi jih razbili, ko ste v bližini in se počutili kot popolno tretje kolo. #Žal mi ni žal

Kardašijani v smehu Giphy.com

10. Boste prvi vir GF za nasvete za zmenke za njene sestre. In čeprav se boste obnašali, kot da vas moti, kadar koli vas moti za nasvet, vam bo na skrivaj všeč, da pridejo k vam po pomoč.

11. Vaše dekle bo iz sovraštva svojih sester prešlo v njihovo ljubezen tako pogosto in tako hitro, da vam bo to povzročilo čustveni hit. Niti ne poskušajte slediti.

12. Samo zato, ker se pritožuje nad svojimi sestrami, še ne pomeni, da vi (ali kdorkoli drug) lahko. Če kdo poskuša zasenčiti njeno sestro, bo šla v nor način zaščite. Čeprav se preveč bojite, da bi se vmešali, se vam bo zdelo nekako prikupno.

13. SO njenih sester postanejo vaši tesni prijateljici. Konec koncev se vsi znajdete na istih družabnih in družinskih prireditvah, tako da, ko se sestre odpravijo na pogovor o svojih skrivnih sestrskih stvareh, se boste povezali nad skupno neljubostjo.

14. Kadar njihove sestre prekinejo sodelovanje s SO, lahko načrtujete odpoved kakršnih koli načrtov, ki ste jih imeli z GF. Na prvem mestu so sestre, zato bodo cel dan preživele v postelji, da bi jo tolažile.

15. In če se razidete v slabih odnosih, se lahko poljubite, ne glede na to, kakšno prijateljstvo ste imeli z njenimi sestrami (in njihovimi SO). Kot smo že rekli, so na prvem mestu sestre.

16. Če pa si dober z njihovo sestro, ti bodo vedno v hrbet. Ker to počnejo sestre.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.