15 stvari, zaradi katerih se fantje takoj želijo z vamiČe iz Hogwartsa ne potegnete steklenice ljubezenskega napitka, ne morete naredite nekdo pade nate. Toda obstajajo določeni trenutki, zaradi katerih človek pomisli, Joj, želim, da je to dekle moje dekle.

1. Ko naredite prvi korak. Čeprav se časi spreminjajo, se običajno od fantov še vedno pričakuje, da se obrnejo na dekleta in jih povabijo na zmenke. To je velik pritisk! Nenavaden, 'Hej, hočeš kasneje po sladoled?' dokazuje, da ste dovolj pogumni, da podrete zastarele spolne norme, in dovolj drzni, da se odločite za to, kar želite, to je H-O-T.2. Ko sprejmete stvari, zaradi katerih ste edinstveni. Nihče drug nima vaših popolnoma enakih peg ali enake ljubke vrzeli v zobeh ali enakega grlenega smeha - to so stvari, zaradi katerih ste nepozabni. Vaše zaupanje je vroče!3. Ko se navežete na ljubezen do istih prelivov za pico. To ni nujno znak, da misli, da ste njegova sorodna duša, vendar zagotovo ne boli.<3Narava, Ljudje, Fotografija, List, Skupnost, Prilagoditev, Lesnata rastlina, Ravna, Pica, Potovanja, Giphy

4. Ko naredite sodo, jim izpustite nos. S svojim histeričnim smislom za humor, seveda. Vsi se radi smejijo in kdo noče hoditi z nekom, ki jih ves čas nasmeji?5. Ko se zafrkavate zaradi nečesa, kar je za vas zelo pomembno. Ne glede na to, ali gre za avtorja YA, ki se ga ne morete zasititi, ali za indie skupino, ki ima na YouTube le nekaj sto ogledov, vas strast ne more upreti. Te domislice te spremenijo iz samo še enega dekleta ... v dekle, sanjsko dekle, ki bo popolnoma ujelo njegovo srce.

6. Kdaj si lahko neumen pred svojo simpatijo, ne da bi se bal njegove presoje. Vsi tisti Snapchat samoportreti, kjer namerno narišeš čudaške obraze = rečeš: 'Hej, dovolj sem kul, da sem lahko sam, ne glede na vse.' In samozavest je seksi. Poleg tega mu daje dovoljenje, da je sam, brez strahu pred obsojanjem. Bonus točke, če plešete takole:

Ljudje, Zabava, Družabna skupina, Praznovanje, Plesalka, Množica, Mladina, Občinstvo, Blondinka, Navijanje, Giphy.com

7. Ko se ne bojite spogledovanja. Ne glede na to, ali gre za kompliment, zaradi katerega na majici njegove modre oči popkajo, ali pa ga pozdravi s spogledljivim objemom, namesto da bi mahal, fantje imajo radi dekleta, ki so dovolj drzna, da se ponašajo s svojimi občutki.8. Ko te njihov pes ljubi. Fluffyjeva odobritev mu pomeni svet. Torej, pojdite na dobro stran Fluffyja z veliko praskami po glavi in ​​igrami prinašanja.

9. Ko ponudite delitev računa. Seveda mu bo ta poteza morda všeč, ker mu prihrani nekaj dolarjev, še pomembneje pa je, da ti je všeč njega , ne brezplačna hrana.

10. Ko spregovorite v razredu. Če v razredu (ali kdaj drugič!) Izraziš svoje znanje in mnenja, dokažeš, da se zgoraj veliko dogaja in da se ne bojiš razmetavati. Hej, Hermioni je uspelo.

Uho, usta, ustnice, obraz, pričeska, čelo, obrv, sesalci, veselo, enobarvna fotografija, Giphy.com

11. Ko se med pripovedovanjem zgodbe resnično animirate. Morda zaigrate vse določene glasove ali izvedete interpretativni ples, da boste svoje stališče razumeli oz karkoli . Spodaj se ne bojite, da bi bili vi, v svoji naravni čudnosti in navdušenju. Čudovito je.

12. Ko se spomnite imena njegovega najljubšega benda. Ali ime hišnega hrčka, ki ga je imel v drugem razredu, ali znamko in model njegovega sanjskega avtomobila. Ko te resnično, resnično posluša in skrbi, te vidi v drugačni luči. Vsakdo se želi počutiti pomembnega - pokazati mu je, da poslušate in se spomnite, kaj pravi, da je to najbolj prisrčen način, da to dosežete.

13. Ko se z njim ne strinjate. Veliko bolj zabavno in zanimivo je družiti se z nekom, ki vas izziva, ne pa samo strinjati z vsem, kar rečete. Ko zavzamete stališče in ostanete zvesti svojim prepričanjem, ugotovi, kako strastni ste v resnici in da se ne bojite zavzeti svojih prepričanj. Torej, pojdi naprej. Brani Srednja dekleta kot najbolj smešen film vseh časov, tudi če veste, da misli, da je pravzaprav Superbad .

14. Ko se smejiš sam sebi. Veliko bolj zabavno je obhajati nekoga, ki ima odličen smisel za humor in se ne jemlje preveč resno, kot nekoga, ki ga tako skrbi, kako izgleda, da se preveč boji biti sam.

petnajst. Ko ga lahko premagaš Klic dolžnosti . Nikoli ne bo videl, da prihaja ... in tudi tega ne bo mogel pozabiti.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.