15 stvari, ki se zgodijo, ko se tvoj prijatelj zaljubi1. Navdušeni ste nad svojim prijateljem. Drobljenje je zabavno! Vsaj, hm, nekako. (Glej tudi: razbijanje živcev, stres itd.)

2. Govorite o tem, kako prikupni so. VELIKO. Ti pogovori potekajo v kavarni, v domači sobi, v telovadnici, po pouku v Maggieini kleti in celo med sobo med plesom v šoli. Že ta teden ste že pokrili, kako neverjetno mehki in dotikljivi so njihovi lasje, tisti srčkan obraz, ki ga naredijo, ko se družijo s prijatelji, in kako lepa je njihova koža. In šele torek je.Ustnice, pričeska, čelo, obrv, rdeče, črni lasje, kul, dolgi lasje, nakit, trepalnice, Tumblr

3. Že težko ste se pogovarjali o njihovih možnostih. Očitno vaša prijateljica resnično želi, da bi se stvari z njo zaljubile, zato o tem nenehno govorite. Toda ti pogovori lahko sprožijo nekaj lepljivih vprašanj. Kot, ali simpatija sploh ve, da tvoj prijatelj obstaja? Se kdaj pogovarjajo? Je njena simpatija samska? V resnici ne veste, kaj naj rečem.4. Če je njena simpatija streljanje v temo, se počutite kot grozen prijatelj. Vaša prijateljica je obsedena z nekom, s katerim še nikoli ni govorila ali ki hodi z nekom drugim. Bi jo lahko enostavno razočarali ali se prepustili njeni domišljiji? Nočete, da se jezi na vas, ker govorite resnico, pa tudi njenega lažnega upanja nočete vlivati.5. Analizirali ste milijon možnih strategij za uresničitev nečesa z njeno simpatijo. Bi morala vaša prijateljica povedati, da ji je všeč, ali je zanjo bolje, da odvrne namige in preveri, ali naredijo prvi korak? V to gre veliko načrtovanja, zaupanje.6. Vsakič, ko se ti zaljubijo, dejansko dobiš metulje. Noro je - to je zaljubljenost tvojega prijatelja, ne tvoja. Toda toliko časa ste porabili za obsedenost s svojim prijateljem in poznate toliko ~ skrivnosti ~ o njih, da se bojite, da boste slučajno izbruhnili, da si ne boste mogli kaj, da ne bi postali živčni, kadar koli jih vidite .

7. Toda tudi vi bi si želeli, da bi svojemu prijatelju rekli, naj te neha huditi vsakič, ko se njuna simpatija sprehodi. Ti si rekel: 'Resno. Razumem. Križate se. Wooooooo. '

Sedenje, Jakna, Računalniški monitor, Prikaz naprave, Izobraževanje, Študent, Pogovor, Zaposlitev, Učenje, Periferno, Tumblr

8. Vsakič, ko prijatelj začne pogovor z: 'Rekel je ...' točno veste, o kom govorijo. Kot da bi bil pogovor lahko o katerem koli drugem.

9. Branje njihovih pogovorov je grozljivo, tudi če vam je prijatelj dovolil. Ne morete se otresti občutka, da posegate v njihovo zasebnost. Ampak moraš se prebiti skozi lezenje, ker tvoj prijatelj hoče tvoje povratne informacije o ~ točno ~ kaj misliš, da je njihova simpatija pomenila tako, da je besedilo namesto s piko končala z elipso.

10. Preveč veste o nekom, s katerim ste komaj kdaj govorili. Na katero stran si razdelijo lase. Njihov urnik pouka. Natančen odtenek njihovih oči (bolj 'oceansko modra' kot 'nebesno modra', btw). Ko končno spregovorite z njimi - četudi je to le pet sekund, ko v razredu telovadnice končate v isti najboljši frizbi ekipi - vas skrbi, da boste slučajno razlili nekaj teh grozljivih informacij, ki jih ne bi smeli vedeti pa vendar. Na srečo zaradi dostojanstva vašega prijatelja ne.

Pričeska, Obrvi, Lepota, Nakit, Črni lasje, Dolgi lasje, Nakit za telo, Barvanje las, Korakanje, Rdeči lasje, Tumblr

11. Že ste obljubili, da boste družica na njihovi prihodnji poroki. V zameno vam je obljubila, da vas ne bo silila v grdo obleko. #friendshipgoals

12. Če ste v zvezi, ste govorili o dvojnih zmenkih. Tako zabavno bo!

13. Želite si, da bi vedeli, kaj reči. Dati premišljen nasvet prijatelju je težko, še posebej, če komaj poznaš osebo, na katero se zmešata. Včasih želite prijatelju dati trden nasvet, drugič pa ste nekako podobni & macr; _ (ツ) _ / & macr ;.

14. Včasih preprosto želite zavriskati: 'O, MOJ BOG, UTIŠI O SVOJEM KRŠENJU!' Kolikor imate radi svojega BFF in veste, da si ne more pomagati, vas obsedenost občasno lahko zmeša.

15. Nikoli pa ne bi rekel 'utihni', ker je bila vedno tam, da te posluša vaš zdrobiti. To je samo eden izmed mnogih razlogov, da jo imate radi!

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.