15 ~ Chill ~ Načini spogledovanja s svojo simpatijoTukaj je vaš popolnoma hladen, neprijeten in enostaven za učenje flirtanje.

1. Všečkajte njihove instagrame in si oglejte njihove Snapchat-e. Všečkanje ene fotografije v resnici ne dokazuje ničesar, toda če dosledno dvakrat tapnete večino njihovih Instagramov (beri: ne vsakega posebej), bodo namig prej ali slej dobili.2. Vzpostavite očesni stik. Ni vam treba sodelovati v grozljivem tekmovanju strmenja, toda pogled med zaljubljenostjo v oči, ko govorite, je subtilen način, da pokažete svojo samozavestno plat.3. Naj vaši emojiji govorijo. Pomislite bolj na strateško postavljen poljubčen obraz, manj kot 10 milijard srčnih oči.4. Mahnite in pozdravite, ko gredo mimo. Sramežljiva dekleta, ta poteza je za vas! Samo sekundo, ko se postavite ven in ste končali. Dobili bodo sporočilo.Pričeska, Obrva, Opeka, Fotografija, Opeka, Lepota, Dolgi lasje, Naprava za prikaz, Portret, Preobrazba, Tumblr

5. Povabite svojo simpatijo, da se druži kot del skupine. Če prirejate zabavo, skupinski študijski sesh ali filmsko noč, povabite svojo simpatijo. Nastavitev skupine je precej manjši pritisk kot zmenek na ena, ampak dejstvo, da ste mislili vključiti svojo zaljubljenost nasploh jim da vedeti, da so vam v mislih.

6. Povejte nekaj preprostega, nato pa pogovor nadaljujte. Si, hm, popolnoma 'pozabil' zapisati domačo nalogo v angleščini, zato posnameš priložnostno Facebook sporočilo. Ko dobite domačo nalogo, nadaljujte pogovor - že imate njihovo pozornost, zakaj pa ne? Bolj ko se bosta pogovarjala, bolj boste lahko pokazali svojo osebnost (in spoznali njihovo).

7. Zapomnite si, kaj so vam povedali, nato pa to predstavite kasneje. Če vas ne bi zanimali, se ne bi trudili, da bi si podrobnosti o njihovih družinskih počitnicah zapomnili v spomin. Torej, ko ga dvignete dva tedna kasneje, se vam v glavi zdrobi žarnica. Kar naenkrat mislijo, Počakaj, oh, spomnila se je, da sem ji to povedal! Super8. Dajte jim iskren kompliment. Pojdi naprej, poskrbi, da se počutijo žareče in rdeče-y in smeško.

Ustnice, pričeska, brada, čelo, obrv, trepalnice, čeljust, lepota, mišice, dolgi lasje, Tumblr

9. Med pogovorom se ležerno dotaknite njihove roke. To je klasičen nasvet za flirtanje z razlogom: tudi če vaša simpatija ni dobra pri sprejemanju signalov, bodo opazili majhen košček fizičnega stika. Je sir dovolj drzni, da pritegnejo njihovo pozornost.

10. Ponudite jim ocvrtka. Če ste v kavarni in komentirajo, da je vaše kosilo dobro, recite: 'Bi radi?' Svojega krompirčka ne bi delili z nikomer, kajne? Torej je jasen signal, da jih imate, ne da bi bili na vrhu.

11. Dajte jim nekaj premišljenega. Kot recimo njihov najljubši bonbonček. Samo, hm, 'slučajno' ste ga videli na CVS in ste vedeli, da jim bo všeč. V redu je, če jo predvajate zares ležerno, kot da ste ravno naključno imeli v torbi dodatnega.

12. Draži jih. Tako kot ti je mama povedala že v prvem razredu, ko se je ta meanija norčevala iz tebe - da si meanie skrivaj všeč. Vsa ta leta kasneje velja ista logika. Samo ne pozabite - želite biti igrivi, ne škodljivi.

Bela, Animacija, Interakcija, Pokrivala, Umetnost, Vesolje, Animirani risani film, Izmišljeni lik, Ljubezen, Ilustracija, Tumblr

13. Ukradi jim klobuk in si ga nadeni na glavo. Videti boste čudovito, poleg tega pa lahko veliko ocenite, kako se vaša simpatija odzove: ali se nasmehnejo in vam dovolijo, da se malo zadržite na njej, ali pa so preprosto videti moteni in vam rečejo, da ga vrnete?

14. Rahljajte jim lase. To je neumna, drzna, ljubeča poteza, ki vam omogoča, da dobite malce občutljiv občutek, ne da bi bili premočni. Vaša zaljubljenost bo zagotovo namignila, da se vam zdijo ljubke, vendar ni tako, da vpijete: 'LJUBIM TE!', Veste?

15. Sedite jim v naročju. Gre za izjemno drzno potezo, ki pa pove vse - 'Živjo, vroči ste, pametni in zabavni in močno sem zaljubljen v vas', ne da bi rekli še eno besedo.

Sledite Seventeen naprej Instagram!

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.