14 JoJo Siwa dejstev, ki vam bodo popolnoma vznemirjala misliJoJo morda poznate po njenih gostovanjih v vsaki oddaji Nickelodeon ali njenih videoposnetkih v YouTubu, vendar je JoJo pred kamero že zelo, ZELO dolgo. Tukaj je vse, kar moram vedeti o loku, plesu, JoJo.

Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

12. JoJo ima 'več kot 700 ali 800 lokov.' Ne ve zagotovo , kar je pošteno, saj je to veliko lokov, ki jih je treba šteti.13. Dogovorila se je z Nickelodeonom . Nastopila je kot gostujoča zvezda na Šola rocka in Gromovniki . JoJo je bil tudi v TV filmu Blurt , s Henry Danger sta Jace Norman in Viteški odred je Daniella Perkins .JoJo Siwa Blurt Nickelodeon

14. Ima psa z imenom Bow Bow.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Povezana zgodba Izredni urednik Carolyn Twersky je pridružena urednica pri reviji Seventeen, ki pokriva znane osebnosti, zabavo, politiko, trende in zdravje. Snapchat Editor Stacey Grant je sedemnajst urejevalnikov Snapchata, ki pokriva tudi zabavne teme, specializirane za nostalgijo, na primer klasične Disneyeve kanale iz 90-ih in 00-ih in vsebino Nickelodeon.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.