11 stvari, ki se zgodijo, ko prvič vidite svojo simpatijo po poletnih počitnicah1. Odštevaš dneve. Komaj čakate, da jih spet vidite! Minilo je že tako dolgo in to šolsko leto bi lahko med vama prineslo toliko razburljivih stvari.

2. Natančno ste vedeli, kdaj boste naleteli nanje, vendar se obnašate kot popolno presenečenje. 'Oh, hej, nisem vedel, da imava oba peto tretjino angleščine!' Ja, ja, si. Svoj urnik so prejšnji teden objavili na Facebooku, vi pa ste ga takoj prekrižali s svojim.3. Videti so tako drugače kot junija! Dobili so nov poletni sijaj, ki se ga ne spomnite, imeli so novo frizuro in čez poletje zrasli za centimeter ali dva.Ustnice, lik, prst, pričeska, brada, čelo, obrv, rdeče, črni lasje, dolgi lasje, Giphy.com

4. Poskušate najti najboljšo zgodbo o poletnih počitnicah, da bi jih navdušili. Veste, ko vaš učitelj prosi vse, naj povedo nekaj, kar so storili med počitnicami. Kako lahko svoj poletni koncert varuške pretvorite v najbolj epsko zgodbo doslej?5. Običajno imate nadzor nad svojimi udi, prisegate, toda ... To je bil najbolj neroden kombinacija valov / objemov / stiskov rok, kar jih je kdajkoli videl.6. Bojiš se, da bodo prve besede iz tvojih ust super nerodne. 'Grool ... hotel sem reči' kul ', nato pa sem začel govoriti' super. ' Cringe.

Usta, nasmeh, ustnice, pričeska, oko, brada, čelo, obrv, srečen, izraz obraza, Giphy.com

7. Vaša obleka je bila morda izbrana posebej za to priložnost. Skoraj vedno se oblečeš zase - tako kot danes imaš lase povlečene nazaj, da pokažeš trendovske uhane z novimi izjavami, s katerimi si obseden - toda pred tremi leti jim pusti, da je njihova najljubša barva modra, zato ti Danes nosim modro majico. Karkoli.

8. Poskušate delovati kul. Bodi miren. Bodi miren. Bodi miren. Ali slišijo, kako vaše srce nekaj minut oddaljeno udarja ob rebra? Srsly.9. Resnično, resnično si želite povabiti na vsakoletno zabavo v šoli. Aka edini pomemben družabni dogodek v sezoni. To je podobno kot oskarji v srednji šoli.

10. Trenutek mine v srčnem utripu. Celotno poletje pričakovanja se je končalo v samo nekaj sekundah. Mogoče so vam mahali na hodniku ali pa so v razredu sedeli v vrsti za vami. Mogoče ste govorili, morda niste.

11. Komaj čakate, da jih spet vidite.

Slog, enobarvna, enobarvna fotografija, črno-bela, polica, portretna fotografija, ringlet, umetne integracije las, Giphy.comTo vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.