11 znakov, da bi se morali vrniti skupajVčasih razpadi so najboljši in po nekaj tednih, ko ste nekaj tednov poslušali ponovitev »Nikoli se ne vračamo skupaj«, ste pripravljeni iti naprej. Drugič ne morete nehati razmišljati o svojem bivšem in se spraševati, ali je končanje stvari velika napaka. Torej, kako vedeti, ali potrebuješ več časa, da preboliš bivšega, ali bi se res moral zbrati? Tu so znaki, da bi bilo vredno še enkrat poskusiti vajino zvezo.

1. Razšli ste se zaradi neumnega prepira. To je ušlo iz rok in nekako ste se na koncu razšli, ker se je takrat zdelo, da je to način, kako končati boj. Zdaj pa popolnoma obžalujete.2. Dobesedno ves čas razmišljate o bivšem. Po pogrešanju nekdanjega je povsem normalno po razhodu in ne pomeni nujno, da bi se morali spet zbrati. Če pa obstajajo dolgotrajni občutki, je to lahko znak, da poskusite znova.3. Ko prijatelji tepejo nekdanjega, da bi se počutili bolje, jih moraš braniti. Ne gre za to, da sta slaba oseba, naredila sta le neumnost ali pa sta morda oba storila kakšno napako. Kakor koli že, zdi se narobe, če pustite, da kdo reče kaj negativnega o njih, ker so bili res neverjetni za vas.4. Misel nanje s komer koli drugim je nevzdržna. Ti poskusi ne razmišljati o tem, kajti samo ideja o tem je srčna. Še posebej zato, ker veste, s kom se bodo naslednjič spoznali, kako super so vaši nekdanji (ker so) in vas skrbi, da z njimi ne boste nikoli več imeli priložnosti.5. Enako nevzdržna je misel, da bi hodila s kom drugim. Vaši prijatelji vas nenehno poskušajo spraviti naprej, vendar ne morete niti pomisliti na spogledovanje z nekom drugim. Nikogar drugega ne želite obiskati, ker nikoli ne bi mogli imeti tega, kar ste storili ti in bae.

6. Vaša bivša se želi spet združiti. Na prvo mesto morate postaviti svoja čustva in se odločiti, ali je to res najboljši odnos za VAS, ne glede na to, kaj si nekdanji želi. Vendar vam jih tudi ne bi bilo treba prepričevati, da si splačate dati drugo priložnost. Kolikor je težko izpustiti nekoga, ki vas je resnično skrbel, če ni odprt za ponovno srečanje, je bolje, da svojo energijo usmerite naprej, namesto da bi poskušali premisliti svojega bivšega. Če je prav, bodo prišli naokrog.

7. Vaša mama misli, da jim morate dati drugo priložnost. Starši vedno želijo tisto, kar je za vas najboljše. Torej, če pogrešate bae in mama ali oče misli, da si zaslužijo še eno priložnost, bi lahko.8. Ne obžalujete časa, ki ste ga preživeli skupaj, čeprav vas boli. Ko izstopiš iz zaničnega odnosa, se na koncu vprašaš, zakaj si sploh bil s takim to na prvem mestu. Če pa bi se vrnili nazaj in se znova zmenili, četudi bi to pomenilo, da bi morali iti skozi bolečino, ki jo čutite zdaj, pomislite, ali negativi, ki so vas ločili, resnično odtehtajo vse pozitivne.

9. Zdi se, da je vašemu bivšemu resnično žal, kaj se je zgodilo. Če jim želite zaupati in iti naprej, morate vedeti, da razumejo, zakaj ste bili vznemirjeni in da jim je žal, ker so vas prizadeli. In obratno! V nasprotnem primeru se boste na koncu spopadli zaradi iste stvari, ki vas je prvič razšla. Ob tem je nekaj stvari nemogoče premostiti in če se opravičujejo, ker so vas ves čas obravnavali kot umazanijo ali če so vas varali s prijateljem, žal tega res ne reže.

10. Odpustili ste jim. mislim res jim odpustil. Opravičilo je dober prvi korak, vendar se prepričajte, da lahko svojo jezo izpustite in sprejmete to, kar se je zgodilo, ne pa samo poskusite pozabiti.

11. Vaš BFF vam vedno znova govori, da se ji je zdelo tako dobro skupaj. Vaša zverka je bila vedno vesela, da jo je na vaše zmenke pripeljala s kolesom in vaš odnos pozna bolje kot kdorkoli drug. Je tudi prva, ki vam skoči v obrambo, ko vas kdo rani. Torej, če vaš bestie še vedno navija za bae, je morda čuvaj.

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.