10 načinov, kako vedeti, da hodiš s pravim fantomSam & Cat's Jennette McCurdy deli svoje najboljše nasvete, kako vedeti, kdaj je bae skrbnik.

Držanje vrat in prinašanje rož so izvrstne, viteške dejavnosti, ki jih vsak pameten človek lahko opravlja na prostem. Toda na koncu dneva je dvorjenje približno ugotoviti, ali se osebnosti prepletajo in življenjski slog. Ne o tem, da bi se oblekli v prince in princese in se vozili po plemenitih konjih.Tu so hitri načini, kako ugotoviti, ali hodite z nekom, ki je dejansko združljiv z vami, in ne samo v pravljičnem smislu ...1. Pogovor je enostaven. Sliši se preprosto in tako bi moralo biti. Pogovor z nekom, s katerim hodite, se ne sme nikoli počutiti izsiljeno ali strašno. Lahko naletite na nekaj neželenih premorov in nekaj nerodnih prekrivanj, vendar se nikoli ne smete dolgočasiti do solz in se preprosto ne počutite dolgčas ali odklopljeni.2. Moral bi biti pravočasno. In tudi vi bi morali. Če vas fant takoj pobere ali se sreča, ko reče, da bo, to veliko govori o njegovi pripravljenosti in zavzetosti. Velike točke!3. Ne bi smel biti beli lažnivec. Če ga ujamete v belih lažih, verjetno naredi tudi vijolične, modre in rdeče. Bodite previdni pri belem lažnivcu.

4. Ne sme povedati tistega, kar želite slišati, povedati mora, kar hoče povedati. Če vas nekdo nenehno gradi, je nerealno in sčasoma bo povzročil nemir v vašem egu.

5. V prvi vrsti bi se morali počutiti kot prijatelji. Če nimate skupnih točk za prijateljstvo, bo res težko, da privlačnost traja večno. Prijateljstvo je ključno.6. Poskrbite, da vas bo obravnaval kot enakovrednega. Če se kdaj počuti manjšega ali manjšega od njega, pobegnite čim prej in pojdite s pravim vitezom v svetlečem oklepu.

7. Če se počuti narobe, je verjetno narobe. Vaši naravni instinkti bi vam morali povedati, ali bo kaj delovalo ali ne. Poslušajte jih.

8. Ni se treba pretvarjati. Če vam ni treba pretvarjati zanimanja ali iskrenosti ali se pretvarjati, da ste karkoli, kar niste, je to super. V njegovi prisotnosti bi se morali počutiti sproščeno in prijetno.

9. Ste njegova najboljša različica sebe. Če fant razkrije vaše dobre lastnosti, ga imejte zraven!

10. Hodiš z Ryanom Goslingom.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.