10 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli spremeniti, da bi se zrušiliVeste, da se nikoli ne bi smeli spreminjati za nekoga drugega, in kdor vas bo vreden, boste všeč točno takšni kot ste. Toda včasih, ko vas muči povsem nova simpatija, lahko pozabite na osnove in nenadoma se znajdete popolnoma ne kot sami. Tukaj je hiter opomnik o vseh stvareh, ki jih nikoli ne bi smeli spremeniti.

1. Tvoji prijatelji.

Kot so nekoč rekle zelo modre Spice Girls, 'če hočeš z mano, moraš z mojimi prijatelji.' Sliši se klišejsko, toda simpatije prihajajo in minejo, zato nikoli ne smete dovoliti, da bi eden izmed njih prišel med vas in vaše prijatelje. Če se vaša simpatija ne poveže z vašimi najboljšimi (čeprav ti veš vaše najboljše so super, ker ste jih sami izbrali), velika verjetnost je, da težava ni v vaših prijateljih - ampak v vaši simpatiji. In če se vam zdi, da se morate družiti z drugo posadko, da boste dovolj 'kul' za svojo simpatijo, pomislite, ali res želite hoditi z nekom, ki vas ima rad samo glede na vašo priljubljenost ali s kom se družite .Wannabe Giphy

2. Vaša osebnost.

Če se zaradi vaše simpatije počutite, kot da bi morali znižati svojo osebnost, ali se potruditi, da poskušate zbiti šale, da bi se ujemali z njihovo idejo o tem, kaj je smešno, boste porabili več časa, skrbi, kaj vas navduši ali jih nasmeji kot uživanje in življenje. Plus, verjetno je, da boste tako ali tako izpadli kot nepristni. Bolje sprejmite, da vi in ​​osebnost vaše simpatije niste združljivi, in počakajte, da pride kdo, ki ceni vaše prdne šale in glasno, zgovorno naravo.Camila Shawn Getty Images

3. Tvoji interesi.

Mogoče je vaš najljubši hobi snemanje lepotnih blogov v vaši sobi. Mogoče radi gledate anime in rišete mange. Ali pa se morda ukvarjate s pisanjem fantastike. Karkoli že je: je super in popolnoma edinstven za vas. Nikomur ne dovolite, da se počutite čudno glede stvari, do katerih ste najbolj strastni. To je nekaj, kar radi počnete in če tega ne morejo sprejeti, verjetno tako ali tako nikoli ne bi delali. V istem duhu se vam ne zdi, da bi se morali ukvarjati z določenimi hobiji, samo zato, ker so vanje zaljubljeni ali pa so 'kul'. Seveda je zabavno preizkušati nove stvari, vendar vam ni treba zapustiti šahovskega krožka, ker mislite, da bo vaš simpatij mislil, da je 'hudoben', in se namesto tega pridružite letopisu, da naredite vtis na nekoga, ki vam je všeč. Morda se vam bo zdelo, da je res super, da ste šahovski piščal, vendar morda nikoli ne boste dobili možnosti, da bi ugotovili, ali se odrečete le zato, da bi se pridružili istim klubom kot oni.4. Vaša prepričanja.

Ne glede na to, ali gre za vaša verska prepričanja ali politična stališča, se bo vaš sistem prepričanj razvijal in spreminjal, ko boste rasli in se učili - in to je povsem v redu. Zagotovo pa je eno: nikoli ne smete ogroziti svojih prepričanj, da bi navdušili svojo zaljubljenost. Če ste navdušeni nad svojo vero, se ne pretvarjajte, da niste samo zato, ker vaša zaljubljenost ni religiozna ali obratno. Če ste republikanec, se ne pretvarjajte, da ste demokrat, samo zato, ker je vaša simpatija ena sama. Če se pretvarjate, da verjamete vsemu, čemur verjame vaša simpatija, nasedajo vaši različici, ki dejansko ne obstaja. Da ne omenjam, da se boste morali nenehno pretvarjati, ko ste v njihovi bližini, nato pa iti domov in se ob koncu dneva pogledati v ogledalo. V bistvu ne odličen temelj za zabaven, zdrav odnos.Iskrenost in razpravljanje o nasprotujočih si prepričanjih nista le veliko bolj produktivna in verodostojna kot samo grizenje jezika, da bi se izognili konfliktom, ampak je tudi VROČE! Ljudje se radi izzivajo in samo strinjajo se z vsem, kar govori in verjame v vaše zaljubljenost, je dolgočasno, toda imeti svoje mnenje in vrednote ter pogum, da se zanje zavzamete, je veliko bolj privlačno. Poleg tega lahko odkritost odpre nekaj izjemnih razprav in razprav, ki bi vam dejansko lahko pomagale razviti globlje razumevanje, v kaj verjamete in zakaj.

5. Vaš okus po glasbi.

Nekega dne boste vi in ​​vaš bae imeli svojo pesem (saj veste tisto, ki definira vaš odnos) in se boste nenehno prepirali o tem, kdo bo lahko upravljal radio na tej poti do plaže. Tako se pripravljate na cel svet bolečine, če s svojo simpatijo niste iskreni glede svojih glasbenih okusov. Morda se ne zdi velika stvar, če se nasmejite in razkrijete med priljubljeno EDM skladbo vašega simpatija in se pretvarjate, da vam je všeč (ko to dejansko sovražite), samo da jim pokažete, nooooo veliko skupnega, potem pa boste na koncu morali poslušati EDM veliko več, kot bi želeli.

Britney Spears Giphy

Zato bi morali biti pošteno . Vaša zaljubljenost je morda malce zmedena, ker se ne ukvarjate z EDM (ali s čimer so že obsedeni), vendar v resnici ni razlike v mnenjih. Vse to pomeni, da boste morali na vaših potovanjih skupaj izklopiti tistega, ki nadzoruje radio. No biggie.6. Vaš okus na splošno.

Na koncu je v redu, če imate drugačen okus kot vaša simpatija. Všeč so vam lahko romantične drame, oni pa komedije. Všeč so vam lahko stripi in jim je všeč klasična literatura. Imate lahko povsem drugačne želje, a se vseeno spoštujete in si všeč. Poleg tega, če vedo, da niste resnično navdušeni nad glasbo, ampak vi še vedno kupite jim vstopnice za njihov najljubši koncert EDM DJ-ja za njihov rojstni dan, še bolj bodo cenili to gesto. Ker bodo vedeli, da ste to storili samo zanje.

Kakor kliše, kot se sliši fraza 'nasproti se privlačijo', obstaja razlog, da ljudje to tako govorijo. Različni okusi ohranjajo stvari sveže in zanimive v razmerju. Oba vas bo spodbudila, da preizkusite nove stvari. Kdo ve?! Morda boste ugotovili, da so vam stripi všeč veliko bolj, kot ste mislili, ker ste jim dali priložnost, da se zaljubijo. Ali pa se vaša zaljubljenost morda odloči, da bo gledala tisto romantično komedijo, na katero pristanejo med brskanjem po kanalih, ker jih spominja na vas, in potem, ko bodo dejansko uživali, se boste morali zahvaliti. Vidiš? Različni okusi so super.

7. Vaš videz.

Če vsak dan nosite roza barvo in vaša simpatija pravi nekaj takega: 'Črna je res hladna barva. Moral bi nositi več črne barve, '(brez heca, to se je dejansko zgodilo mojemu prijatelju), to je rdeča zastava, da vaša simpatija navsezadnje morda ni tako kul. Enako velja za vse predloge za prilagoditev vašega videza. Stavki, kot so: 'Videli bi se super, če bi si zrasli lase' ali 'Se vam ne zdi, da je krilo malo kratko?' nikoli ne sme priti iz ust vaše simpatije. Vaša zaljubljenost bi vas morala všeč zaradi vašega trenutnega pogleda. Če ga skuša spremeniti, ga bolj zanima, kaj ste vi lahko videti bolj kot kdo v resnici ste.

Po drugi strani pa boste morda pod pritiskom, da spremenite svoj videz samo zato, da bi navdušili svojo simpatijo ali pritegnili njihovo pozornost, in to nima nič skupnega s tem, kar je vaša simpatija rekla ali storila. Rečete si: 'Mogoče bi te opazili in ti dali priložnost, če bi se oblekel nekoliko bolj seksi' ali 'Mogoče, če bi se tako ličil'. Morate povedati tistemu glasčku v glavi, da UTIŠI. Tako moteče je, če vas vaša zaljubljenost ne opazi, skoraj slabše pa je, če vas opazijo samo zato, ker ste spremenili način oblačenja ali videza, ko vam nikoli niso dali časa v dnevu, ko ste bili svoj resnični jaz. Če vas zaljubljenost nikoli ne opazi ali vam da priložnost, to ni zaradi vašega izgleda. To je zato, ker ti in ta ena oseba ne bi smela biti (in sta idiot). Ali ne bi raje imeli nekoga, ki opazi, kako čudovit si takšen, kakršen je?

8. Vaše telo.

V glavi se vam lahko glasi, ki vam govori, da bi se morda, če bi bili nekoliko višji ali nekoliko tanjši, stvari z vašo simpatijo rešile. Toda dekleta vseh velikosti so čudovita in stvari, ki vas motijo ​​na telesu in bi jih lahko videli kot 'pomanjkljivosti', vaša zaljubljenost verjetno niti ne opazi. Če se počutite udobno s svojim telesom in ga imate v lasti, je veliko bolj vroče, kot če bi ga oblekli v katero koli velikost obleke ali imeli obline po kardašijanskem.

9. Koliko denarja imate vi ali vaša družina.

V svojem romantičnem življenju boste trpeli ljudi, ki bi lahko imeli povsem drugačen življenjski slog kot vi. Morda se bodo vsak konec tedna kopali v podeželskem klubu, imeli drag avto in hodili jesti v res drage restavracije - stvari, ki si jih morda ne boste mogli privoščiti. Torej, ko vas vprašajo, ali želite naslednji konec tedna iti na tisti koncert v New Yorku in vstopnice stanejo 200 dolarjev, ste v glavi:

Imam tri dolarje Nickelodeon

Ampak ker so vas povabili zraven in se zmešate nad njimi težko, morda vas bo zamikalo, da bi se strgali vsak drobiž, ko ste delali v trgovini (in prosili za dodatne izmene), se potopili v svoje prihranke in prosili starše, naj si izposodijo denar, da boste lahko šli, namesto da bi jim rekli, da ne morete nihati to. Toda resnica je, da dejanja ne morete nadaljevati večno in nič ne bo narobe, če boste realni in pošteni glede svojega finančnega stanja. Pravzaprav je to najboljša politika. Upam, da vas bo spodbudil, da se boste v prihodnosti zamislili nad bolj kreativnimi in cenejšimi idejami za čudovite chill sesheje in odpravili pritisk, da boste nenehno prihajali do denarja, da boste lahko ves čas delali dražje stvari.

Verjetno je, da bodo s tem v redu in jih ne bo zanimalo, koliko denarja imate ali kaj počnete, dokler se družite. Ampak, če vaša simpatija ni pripravljena zapustiti lepih restavracij in dragih koncertov ter se vsake toliko časa z vami lepo (poceni) sprehoditi po parku ali če vas ne zanimajo, ker ne vozite lep avto ali živite v določeni soseski, vseeno niso vredni vašega časa.

10. Vaš urnik.

Ko se zalotiš za novo osebo, je skušnjava, da skočiš ob vsaki priložnosti, da se družiš z njo. Počutijo se tako sveže, nove in kot da lahko kadar koli izginejo. Torej, v čem je velika težava, da se po šolanju odrežete ene vadbe na prostem, da po kavi odidete na kavo ali preskočite en filmski večer s svojimi dekleti ali večerjate z družino, da si ogledate film z bae?

Medtem ko vedno začnete hoditi, ko začnete hoditi z nekom novim, nikoli ne postavljajte svojih akademskih obveznosti ali prijateljev in družine na drugo mesto. Poleg tega bo vašemu simpatičnemu predstavil idejo, da ste vedno na voljo, in jih prepričal, da jim ni treba vnaprej načrtovati z vami. Če si vaš simpatij resnično želi preživeti čas z vami, bi morali biti pripravljeni sodelovati z vami, da bi se vajin odnos uredil oboje svoje urnike. Ne pozabite, da je zasedeno polno življenje privlačno in ohranjanje tega življenja, medtem ko si še vedno vzamete čas za zaljubljenost, vam bo pomagalo tudi, da se ne boste prehitro premikali (kar je vsekakor mamljivo, ko prvič začnete zvezo.)

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.