10 stvari, ki se zgodijo, ko hodiš z dekletom šele potem, ko hodiš z fantiNi važno, ali imaš veliko izkušenj s fanti ali zelo malo, zmenki z nekom istega spola so sprememba. Preprosto drugače je, pa čeprav je na najboljši način doslej. In nekatere stvari se zgodijo in pomisliš, ko prvič začneš hoditi z nekom istega spola.

1. Poudarite nalepke . Morda se sprašujete, ali bi se morali imenovati biseksualni, queer ali heterofleksibilni. Toda v resnici je odvisno od vas in ni se vam treba odločiti takoj - ali kdajkoli. Popolnoma kul je tudi, če ne želiš biti označen.2. Sprašujete se, ali je spogledovanje z dekletom enako kot s fantom. Imate dolgoletne izkušnje z ljubkimi fanti, toda ko v vaše življenje vstopi prikupno dekle, postanete ta neroden človek, ki pozabi, kako se z nekom spogledovati. In potem opaziš, da je v bistvu enako. (Vedno si nekoliko neroden.)Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

8. Prisiljeni ste v neprijeten pogovor z naključnim družinskim članom. Ko pride teta iz Kalifornije na obisk in začne spraševati, zakaj se vi in ​​vaš 'prijatelj' držite za roke, je čas za ~ pravi pogovor ~.

9. Ljudje vam postavljajo res neprimerna vprašanja. Naenkrat se bodo ljudje zdeli povsem kul, če sprašujete res osebne stvari, prav tako pa se vam bo zdelo, da je povsem v redu, če rečete ne in odidete.

10. Postaneš del res neverjetne skupnosti, ki ima vedno hrbet. Ker ljubezen je ljubezen je ljubezen je ljubezen ...

Sledite @Seventeen na Instagramu.

Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.