10 stvari, ki jih ne smemo reči nekomu v razmerju na daljavoBiti v razmerju na daljavo in ves čas pogrešati buo je dovolj težko, ne da bi se morali spoprijeti s temi, vendar dobronamernimi, še vedno motečimi vprašanji.

1. 'Ali vas ne skrbi, da vas bodo prevarali?' Ne. Ker imamo zdrave odnose z zaupanjem in razdalja med našimi geografskimi lokacijami tega ni spremenila.2. 'Zakaj ne bi hodil z nekom, ki živi bližje?' Ker sem našel nekoga neverjetnega, ki slučajno živi daleč stran. Zakaj bi se temu hotel odreči?3. 'Razšla se boš.' No, oseba, ki očitno sploh ne pozna moje zveze, ne, ne bomo, ker verjeli ali ne, v svoji zvezi smo srečni, čeprav se pogrešamo. Tudi če tako dobro napovedujete prihodnost, potem že veste, da takrat odhajam. Ok, adijo.4. 'Česar vaš fant / dekle ne ve, jim ne bo škodilo. *Pomežik Pomežik*' UM EW. Če bi me zanimalo varanje fanta, vam ne bi rekel, da imam fanta.5. 'Uf, svojega bf-ja nisem videl že en teden.' Že dva meseca nisem videl svojega, zato se prosim nehajte pritoževati zaradi sedmih kratkih majhnih dni.

6. 'Ali gledate samo šole v njihovi bližini?' Očitno bi si želeli biti bližje drug drugemu, toda to je res velika odločitev, da bomo, ko bomo pripravljeni sprejeti, naredili, kar bo prav za oba.

7. 'OMG jih boš spet obiskal ??' Pravi vaša prijateljica, ki se v domu svojega dekleta druži sedem dni v tednu.8. 'Ali niste tukaj srečali nikogar, ki bi vam bil bolj všeč?' Ne. Ker sem tam že našel najboljše.

9. 'Nikoli ne bi mogel na dolge razdalje.' V redu?

10. 'Ali se res splača?' Ob čudovitem S.O. ki se do mene obnaša spoštljivo, me nasmeje in brezpogojno ljubi od daleč? Vsekakor.

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.