10 laži o vaših najljubših filmih, ki so vam povedali o zmenkih v srednji šoli1. Nogometna zvezda / najbolj vroč fant v šoli spremeni nepriljubljeno dekle v najbolj priljubljeno dekle. Zdaj se razočara s hudim dekletom, ki se ji je pred dvema dnevoma ravno posmehovalo, dokler ni spoznala, da v resnici ni to, in se vrnila k svoji resničnosti. Priljubljeni fant jo ima še vedno rad.

Miza, Sedenje, Pohištvo, Skupna raba, Kuhinja, Jed, Obrok, Restavracija, Stranka, Stol,

2. Vsako budno sekundo šolanja / po pouku preživite s svojo bae. V resnici bi bili občasno s prijatelji in tudi doma, ko bi gledali Netflix, ker življenje brez teh dveh stvari ni popolno.3. Priljubljeni fant se vedno začne hoditi z 'štrebersko' punco kot za šalo ali stavo ... vendar se na koncu zaljubi vanjo. Za to stavo izve tudi na najbolj ponižujoč način (pogosto podla deklica, ki novico razkrije pred vsemi na hišni zabavi in ​​jo joka), vendar mu na koncu odpusti, običajno do maturantskega večera.Jakna, potovanja, sončna očala, medeni meseci, ogrlica, ljubezen,

4. Popolnoma sprejemljivo je, da se na naključne počitnice in potovanja odpravite s svojim boom. 'Oh, NBD. Moja mama nikoli ne bo ugotovila, da sem s fantom v šotoru sredi gozda. 'Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

7. Vaš BF vas odpelje na čudovit zmenek v vrhunsko restavracijo. Toda pravzaprav Chipotle, ki je prav tako dober!Prt, Notranja oprema, Pohištvo, Tekstil, Miza, Zavesa, Posteljnina, Notranja oprema, Skupna raba, Obdelava oken,

8. Najboljše prijateljice vedno na koncu hodijo z najboljšimi prijatelji in skupaj hodijo na epske dvojne / trojne zmenke. Bodimo resnični: Najboljši prijatelj vašega fanta BFF torej ni vaš tip.

Noga, Zabava, Ljudje, Socialna skupina, Fotografija, Skupnost, Interakcija, Tempelj, Mladost, Posnetek,

9. Zaljubljenost prikradete v okno ves čas ponoči. Nekako ga je enostavno prikladno skriti pod svojo posteljo, ko pride mama zgodaj domov s službenega potovanja.

10. Vi in vaš BGF končno spoznate, da boste to storili, potem ko boste izvedeli, da je zaljubljen v vas že od prvega razreda. OK, to se lahko popolnoma zgodi! Včasih.Toda resnici na ljubo, tudi če se kaj takega ne bo zgodilo IRL, bomo še naprej gledali! 😍 🎥📺😍

Urejevalnik socialnih medijev, sedemnajst Obseden sem z vsemi stvarmi v družabnih medijih in v živo objavljam svoje priljubljene oddaje, kot je ~ Pretty Little Liars ~.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.