10 grozno vrednih stvari, ki jih počnejo vaši najboljši prijatelji, ko se zaljubiteVaši prijatelji popolnoma spoštujejo, na koga se drobite, in bodo vedno vaša krila, ne glede na vse, včasih pa jih tudi dobijo način preveč vloženo. Čeprav cenite njihovo podporo, je tu nekaj neprijetnih, včasih nadležnih stvari, ki jih BFF počnejo, ko ste zaljubljeni.

1. Ustvarijo vam ime ladje (in kodno ime zanj) in jo izgovorijo vsakič, ko je zraven. Če gre mimo vaše omarice, na glas izgovorijo kodno ime, vi pa se zdrznete, ker se počutite kot on ima vedeti, kajne?2. Kadar koli gre mimo, ti dajo pogled. Dobesedno je takoooo očitno. Nehaj.Rumena, Animacija, Črta, Risanka, Animirani risani film, Plastika, Izmišljeni lik, Izrezki, Ilustracija, Grafika,

3. Nad njim spremljajo več kot vi. Če ga vidijo z drugim dekletom ali če spremeni profilno sliko, ste prvi vedeli, zahvaljujoč preiskovalnemu delu, ki ga niste prosili BFF-jev (a to vseeno na skrivaj cenite).4. Posnamejo posnetke zaslona iz njegove Insta in vam jih pošljejo. Če objavi sliko brez srajce, vam jo prijatelj takoj pošlje.5. Sprašujejo, kako je z vami, kot da se vsak dan pogovarjate z njim. 'Hm, v redu je. Ugibam?'

Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Katere stvari so vaši prijatelji nekoliko neprijetni, ko ste zaljubljeni? Povejte nam v komentarjih!

VEČ:12 vznemirljivih faz zaljubljenosti

11 stvari, ki se zgodijo vsakič, ko pošljete besedo

Kaj si pošljete besedo Crush Vs. Kaj pravzaprav mislite

GIF-ji: giphy.com Urejevalnik socialnih medijev, sedemnajst Obseden sem z vsemi stvarmi v družabnih omrežjih in v živo objavljam svoje priljubljene oddaje, kot je ~ Pretty Little Liars ~.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.