10 nerodnih stvari, ki se zgodijo, ko imate novo počitnice med počitnicamiMed odsotnostjo šolanja za ljubke zmenke, kot sta drsanje in sankanje, naključni izgovori, kot so omela in silvestrovo za prve poljube, ter hladne temperature in sneg, ki jih je treba prositi za prijetno počutje, je zima najslajši čas v letu, da bi bili v zvezi . Toda z vsemi sezonskimi praznovanji pridejo resne neprijetne situacije - na primer odločitev, ali bi kupili darilo za novo osebo, s katero nekako uradno ne hodite, in predstavitev bae svoji norki.

Tukaj je vodnik za krmarjenje po vseh počitnicah, ki se zgodijo, ko v najlepšem letnem času hodite z nekom novim.1. Niste prepričani, ali bi jim morali podariti darilo.

Če jim nekaj priskrbiš, bi jih lahko popolnoma prestrašil, toda če jim ne dobiš darila, se lahko to zgodi kot premik v prijateljski coni, ti pa ne želiš biti edini, ki je darilo dobil ali ni dobil.Kako ravnati: Vsekakor jim niste dolžni podariti darila, a majhna, prikupna gesta je majhen način, da jim sporočite, da ste vanje vanje, ne da bi jih prestrašili. Če se vam zdi, da je fizična prisotnost preveč, načrtujte čudovito aktivnost, ki jo boste lahko opravili skupaj (sploh vam ni treba imenovati 'zmenek', če je to preveč čudno), kot so drsanje, sankanje ali celo samo odhod v luštno kavarno za vročo čokolado. Če želite obdariti dejansko darilo, je trik v tem, da izberete dovolj majhnega, da ne bo nerodno, če se vam zaljubljenost ne bo vrnila - na primer smešna karta, kul klobuk ali vstopnice za film, ki ga imate oba umirajo, da bi videli.2. Nimate pojma, kaj bi dobili.

Nočete biti nepremišljeni ali šepavi, morda pa jih še ne poznate dovolj dobro, da bi upravičili večje razburjenje ali zelo osebno darilo. In vi se želite izogniti tej neprijetni situaciji, ko ena oseba daruje darilo, druga pa v CVS v zadnjem trenutku dobi bonbonček v obliki drevesa, ker je pozabila.Kako ravnati: Ni vam treba zapraviti veliko, toda majhno, premišljeno darilo v kombinaciji s prikupno kartico vam bo prineslo točke, da ste najboljši GF doslej - in brez pošiljanja kakršnih koli znakov 'Živjo, ljubim te, poročimo se jutri'. Ideje: zabavne nogavice, čudovite slušalke ali kul plakat za steno njihove spalnice ali študentskega doma.

3. Praznike želite preživeti z bae, vendar niste prepričani, ali bi bilo to čudno.

Prazniki so tako zabaven in čaroben letni čas, napolnjen z zabavnimi prazniki, zato je čudno, če ne delite tega s svojim SO. Ker pa večina praznovanj vključuje veliko družinskih in posebnih tradicij, je to lahko tudi velik korak, zlasti za novo zvezo.

Kako ravnati: Če res želite preživeti čas skupaj med počitnicami, pa bae ni vprašal, zakaj ne vprašate staršev, če bi jih bilo lepo povabiti, da se pridružijo vaši družini? Če vas skrbi, da je božična večerja s celo širšo družino prevelika, vprašajte, ali lahko bae obišče sladico ali se vam pridruži na manjšem dogodku, kot je okrasitev drevesa. Če se izkaže, da fantje ne morete preživeti počitnic skupaj - na primer, če kdo od vas obišče sorodnike zunaj mesta - nbd. Počitnice so najprej namenjene družini in imajo morda že obstoječe obveznosti, zato jih ne poskušajte jemati osebno. Preostanek zimskih počitnic imate na vseh vrstah prikupnih zimskih zmenkov.4. Dopust želite preživeti s svojim SO, toda starši so rekli, da ne.

Vaši starši imajo natančne ideje o tem, kako želijo praznovati, in pustiti hčerki, da preskoči večerjo z babico, da bi se družila z njo, verjetno ne spada v njihove načrte.

Kako ravnati: Poskusite kompromis: morda pred večerjo preživite eno uro pri baeju ali pa se pridružijo vaš družinska večerja, če se vaši starši ne strinjajo s tem ali če pridejo k vam na sladico.

5. Skrbi vas, da bo vaša družina tako čudna ob bae.

Mama mu bo postavila milijon neprijetnih vprašanj in tvoj mali bratranec bo morda vprašal, ko se boš poročil. In niti nočete pomisli o tem, kaj bo stric George razkril.

Kako ravnati: Vsaka družina je na svoj način edinstvena in svoje veliko ne moreš spremeniti. Lahko pa vsaj pripravite bae, tako da jih izpolnite na vseh temah pogovorov z vročimi gumbi, da bi se izognili, in prišli do skrivnega signala, če potrebujejo prihranek iz neprijetnega sedenja. Čeprav na žalost družini ne morete preprečiti, da vas ne bi osramotila (to je nekakšna naloga), lahko poskusite preusmeriti konvo stran od resno zastrašujočih razkritij. Primer: če teta Kelly pokaže ponižujočo zgodbo iz vašega otroštva, vskočite in vprašajte, kako poteka njena nova služba. Ampak ne obremenjujte se preveč. Če je nekdo vreden zmenkov, ga nekaj neprijetnih vprašanj ali neprijetnih zgodb ne bo prestrašilo. Pravzaprav bodo pomislili, da ste še bolj srčkani. Ampak, če je vaša zveza še vedno precej nova in če imate bae na božični večerji, se vam zdi prezgodaj, ne silite. Povabite jih k sebi Elf ali prižgite menoro, ko je malo bolj prikrito in če vaše celotne razširjene družine ni.

6. Vaši radovedni sorodniki si umirajo, da bi slišali vse trače o vaši novi zvezi.

Tudi če bae ne preživlja počitnic z vašo družino, ko se enkrat sliši, da ima novega posebnega nekoga (hvala, oče!), Vas bo o tem vse najljubše vprašati (in dražiti). Ampak, umakni se! Ali ne vidijo, da se obarvaš rdeče? Vam je vseeno, da o tem ne želite govoriti, ker sploh ne veste, ali se je še kaj pogovarjati? In če se ne bo izšlo, vam ni treba, da vas vsi vprašajo na vsakem naslednjem družinskem srečanju. Ampak tako je, kako razložiti babici, da se samo družiš?

Kako ravnati: Najboljši način, kako vse spraviti s hrbta, je, da jim daste enega ali dva zalogaja informacij - na primer, kako ste se spoznali ali kako dolgo ste hodili, ali jim pokažete sliko, da bodo lahko videli, kako izgledajo. Čeprav vam ni treba deliti ničesar, česar ne želite, je navadno najboljši način, da zaprete radovedna vprašanja, če ste naravnost s svojo družino: razložite, da se šele spoznavate, vendar jih boste izpolnili če se spremeni v nekaj več. Nato obrnite mize in vprašajte o čem v njihovem življenju, na primer o prihajajočih počitniških načrtih ali slastnih božičnih piškotih, ki so jih prinesli.

Nakit, Fotografija, Roza, Magenta, Lepota, Ogrlica, Ulična moda, Vrata, Lesni madež, Nakit za telo, Tumblr

7. Skrbi vas, da se starši in novi SO ne bodo razumeli.

Počakate lahko z zamudo s pošiljanjem sporočil bae več ur, vendar se bojite, da bi se pogovor med bae in vašimi starši lahko kar hitro izsušil. Kaj pa, če nastopi noro nerodna tišina? Kaj pa, če se vaša najljubša nova oseba in vaši najljubši starci postavijo na napačno nogo?

Kako ravnati: Seveda je vedno stresno, ko starša seznaniš z osebo, s katero hodiš, dobra novica pa je, da bodo vsi verjetno v najboljšem vedenju in poskušali, da bodo stvari potekale gladko, saj so prazniki in vse ostalo. Če se počutite izjemno pod stresom, lahko nekaj stvari storite prej, da boste lažje šli. Preden pride bae, dajte staršem svojo ljubezen do košarke, skupine in poletnih počitnic v Disney (priljubljeno mesto vaše mame ... in odlična tema, da se lahko povežejo). Tako se bodo imeli o nekaterih stvareh pogovarjati že od samega začetka, ne da bi Bae dobili tretjo stopnjo. Prav tako povejte baeju o interesih staršev, da bodo lahko zastavili dobro zastavljeno vprašanje o pohodništvu ali pohvalili očetov poseben pire krompir. Še vedno zaskrbljeni? Takoj, ko pride, dajte baeja na delo, naj gre za igranje nogometa z vašimi mlajšimi brati ali za pomoč pri okraševanju piškotov. Če boste nekaj storili, boste lažje odpravili pritisk in ustvarili bolj naravno okolje, da se bodo vsi spoznali.

8. Presenečeni ste zaradi srečanja z družino vašega novega BF / GF.

Res ste navdušeni, da vas je bae povabil, da se mu pridružite na večerji, koledovanju ali obrezovanju dreves, vendar ste tudi nervozni zaradi srečanja s to družino. Kaj če jih njihova mama ali starejša sestra ne marata? Ali če slučajno užališ njihovega dedka?

Kako ravnati: Če ste dobili povabilo na počitniško večerjo Bae, to pomeni, da njihova družina ve, da ste pomembni za njihovega otroka - zato se bodo verjetno skušali razumeti z vami. Toda prinesti premišljeno darilo, kot je krožnik domačih piškotov ali slavna pita vaše družine, je odličen način za preboj ledu in osvojitev točk z najemninami od samega začetka. Če želite ostati na varnem, pozdravite starše svojega opozorilca z besedami „gospod“ in „gospa“, razen če vas izrecno prosijo, da uporabite njihova imena. Ni vam treba obleči devetk, ampak se želite obleči spoštljivo (pomislite: bi vaša babica odobrila vašo obleko?). Poskusite ljubko krilo in prijeten pulover ali obleko z gležnjarji. Potem pojdite in bodite čudoviti in se imejte lepo. Všeč ti bodo! Če se vam ne bodo takoj ogreli, jim ponudite pomoč pri vsem, kar počnete (na primer pri mizi), ali začnite pogovor o nečem, za kar veste, da se starši bae ukvarjajo (vprašajte bae za notranje informacije najprej!).

9. Želite potovati, da vidite, kako se bae na daljavo prelomi, toda starši menijo, da to ni dobra ideja.

Ko ste v LDR, živite za počitnice, ker nimate šole in se lahko obiskujete. Težava je v tem, da se počitnice zgodijo tudi takrat, ko hočejo starši ves čas monopolizirati z družinskimi obveznostmi in vezanjem, da ne omenjamo, če živite daleč narazen, logistika je lahko zapletena, še posebej, če starši niso v redu, če ostanete v njihovi hiši ali obratno.

Kako ravnati: Seveda morate spoštovati mnenja svojih staršev, kar je lahko težko, ko očitno ne razumejo, od kod prihajate. Namesto da bi bili razočarani, ko rečejo 'ne', vprašajte, kako jim lahko pomagate, da se počutijo bolj udobno, če rečejo 'da'. Bi bili v redu, če bi gostili bae, namesto da bi potovali k njim? Tako jih lahko starši spoznajo in določijo osnovna pravila, ob katerih se počutijo udobno, poleg tega pa boste bae razstavljali po svojem domačem kraju. Ali bi bili vaši starši v redu, če bi se lahko pogovorili s starši Bae, preden pridete? Bi bili s potovanjem prijetni, če bi namesto tega ostali pri prijatelju, ki živi v bližini? (Samo prosim, ne poskušajte jim natakniti enega in se pretvarjati, da obiščete svojega prijatelja, ko resnično želite ostati z bae - starši to na koncu vedno izvedo in vam morda nikoli več ne dovolijo obiska. ) Če trdo zavrnejo, poiščite kreativne načine, kako ohraniti stik med prazniki: morda med gledanjem obiščete FaceTime Doma sam skupaj ali pa jim pico dostavijo v hišo na novoletni dan, ker veste, da se samo poležavajo po hiši in je to njihova najljubša hrana.

10. Silvestrovo preživiš z bae in si resnično želiš, da bo to najbolj popolna noč doslej.

Silvestrovanje preživite z bae, kar je nadvse razburljivo ... lahko pa je tudi stresno! Po eni strani vas skrbi, da se bodo premaknili in naleteli na romantični polnočni poljub, preden boste pripravljeni. Toda po drugi strani vas skrbi, da poljuba sploh ne bo in ne bo čarobne noči, na katero ste upali.

Kako ravnati: Pritisk, da bi imeli najlepše silvestrovo doslej, poudarja a veliko ljudi. Ne glede na to, ali poudarjate svoj prvi poljub, imate najbolj popolno noč doslej ali se zaskrbljeni bae morda premakne in niste pripravljeni, niste def sami. Velike noči, kot so novoletne, pogosto prihajajo z velikimi pričakovanji. Toda za razmerje je veliko, zato se poskušajte ne osredotočati preveč na to, za kar upate, ali celo na to, da se nekaj zgodi, in se raje osredotočite na načrtovanje zabavne noči. In ne počutite se, kot da bi morali iti na polno in narediti nekaj super norega ali romantičnega. Tudi če ostanete v njem in gledate Netflix ali se dobite pri prijatelju, lahko še vedno preživite nepozabno noč in pravzaprav se lahko načrtovanje nečesa bolj prikrito izkaže za bolj romantično, saj to nekoliko odstrani pritisk. Če upate na poljub, v torbico za vsak trenutek kovite dih, nato pa samo poglejte, kaj se bo zgodilo. Če se na koncu zavijete v leto 2016 brez zaklepanja ustnic, ne vznemirite se in pustite, da vam uniči noč. Popoln poljub se bo zgodil, ko bo pravi čas, zaradi česar bo trenutek milijonkrat bolj romantičen.

Monokromno, film, fotografiranje z bliskavico, fotografija, dolgi lasje, model, prizor, usnje, modni model, igra, TumblrTo vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.